Tietoa päivitetystä Reunapaneelista ja älyvalintatoiminnon käyttämisestä

One UI 6.1.1:n julkaisun myötä Reunapaneelin järjestelyä on uudistettu, mikä on tehnyt Älykäs valinta -ominaisuuteen pääsemisestä kätevämpää. Käytä tätä opasta oppiaksesi lisää parannetusta pääsystä Älykäs valinta -ominaisuuteen.

Galaxy Fold -näyttö, jossa Reunapaneeli on avoinna.

Kuinka käyttää Älykästä valintaa ja muokata Sovellukset-paneelia

Älykäs valintakuvake on kiinnitetty Sovellukset-paneeliin Reunapaneelissa helpomman pääsyn vuoksi.

Alkunäyttö. Alkunäyttö.

Vaihe 1. Pyyhkäise vasemmalle näytön oikeassa yläkulmassa avataksesi Reunapaneelit.

* Voit aktivoida Reunapaneelit Asetukset > Näyttö-valikosta.

Reunapaneelit-valikko avattu. Reunapaneelit-valikko avattu.

Vaihe 2. Valitse Asetukset -kuvake.

* Asetukset-kuvake näkyy 3 sekuntia sen jälkeen, kun avaat Reunapaneelin, ja sitten se katoaa.

Vaihtoehdot Reunapaneelissa. Vaihtoehdot Reunapaneelissa.

Vaihe 3. Valitse Sovellukset-paneelin Muokkaa valikko.

Muut muutokset
Joitakin aiemmin saatavilla olleita ominaisuuksia ei enää ole saatavilla, kun käyttöliittymää yksinkertaistetaan ja helpompia toimintoja tarjotaan.

• Älykäs valinta -paneeli, joka oli aiemmin saatavilla erillisenä paneelina, on poistettu.
  • Animaatio-ominaisuus, joka oli Älykäs valinta -paneelissa, ei ole enää saatavilla.
Reunapaneeli ennen One UI 6.1.1 Reunapaneeli ennen One UI 6.1.1

One UI 6.1.0 ja aiemmat versiot

Reunapaneelit One UI 6.1.1 jälkeen Reunapaneelit One UI 6.1.1 jälkeen

One UI 6.1.1 ja uudemmat versiot