Miksi asennettujen pelien kuvakkeet eivät näy aloitus-/sovellusnäytössä?

Jos Gaming Hub oikeuksiksi on määritetty "Näytä pelisovellukset" -valikossa "Vain Gaming Hub", asentamiesi pelien kuvakkeet eivät näy aloitus-/sovellusnäytössä. Voit muuttaa asetuksia niin, että pelikuvakkeet näkyvät aloitus-/sovellusnäytössä, toimimalla seuraavasti:

Gaming Hub asetusnäyttö.

"Näytä pelisovellukset" -asetuksen ottaminen käyttöön aloitus-/sovellusnäytössä

• Vaihe 1. Napauta "Lisää" -valikkoa Gaming Hub -aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa.
  •  Vaihe 2: Valitse "Asetukset".
  •  Vaihe 3: Valitse "Näytä pelisovellukset".
  •  Vaihe 4. Valitse "Gaming Hub ja aloitus- ja sovellusnäytössä".

※ Jos Gaming Hub -versiosi on alle 7.0, "Lisää" -valikko sijaitsee Gaming Hubin aloitusnäytön oikeassa alakulmassa.

Pelikuvakkeiden pitäisi nyt näkyä aloitus-/sovellusnäytössä.

Napauta "Lisää" -valikkoa ja siirry "Asetukset" -kohtaan Napauta "Lisää" -valikkoa ja siirry "Asetukset" -kohtaan

Vaihe 1. Napauta "Lisää" -valikkoa ja siirry "Asetukset" -kohtaan

Napauta "Näytä pelisovellukset". Napauta "Näytä pelisovellukset".

Vaihe 2. Napauta "Näytä pelisovellukset".

Valitse "Gaming Hubissa sekä alku- ja Sovellukset-näytöissä". Valitse "Gaming Hubissa sekä alku- ja Sovellukset-näytöissä".

Vaihe 3. Valitse "Gaming Hubissa sekä alku- ja Sovellukset-näytöissä".

Huomaathan: Jos käytät kolmannen osapuolen muuta kuin Samsung One UI Home aloitussivutoimintoa, "Näytä pelisovellukset" -vaihtoehto ei näy Gaming Hub asetuksissa. Tämä toiminto on käytettävissä vain One UI Home -järjestelmässä.