Mitä tehdä, jos Samsung-tilillä ilmenee tuntematon kirjautuminen tai hakkerointiyritys?

Käyttäessäsi Samsung-tiliä, saat tiedon epäilyttävästä toiminnasta, jota et ole hyväksynyt. Lue alta lisää, mitä voit tehdä, jos tililläsi on luvattomia toimintoja.

Kuva Viimeaikaiset tapahtumat -näytöstä Samsung-tilillä.

Tarkista ensin Samsung-tilisi tapahtumat.

Jos löydät tililtäsi jonkun seuraavista tapahtumista, joku muu saattaa käyttää tiliäsi.

1 Ilmoitus uudesta kirjautumisesta, kun et ole itse kirjautunut tilille.
2 Muutoksia asetuksissasi.
3 Tilin toimintoja, joita sinä et ole tehnyt.

Luvattoman toiminnan tarkistaminen mobiililaitteella:

Vaihe 1. Valitse laitteen asetukset ja Samsung-tilin profiili. Vaihe 1. Valitse laitteen asetukset ja Samsung-tilin profiili.

Vaihe 1. Avaa laitteen asetukset ja valitse Samsung-tilin profiili.

Vaihe 2. Tarkista, onko tililläsi ollut luvattomia toimintoja valitsemalla "Laitteet". Vaihe 2. Tarkista, onko tililläsi ollut luvattomia toimintoja valitsemalla "Laitteet".

Vaihe 2. Tarkista, onko tililläsi ollut luvattomia toimintoja valitsemalla "Laitteet".

Luvattoman toiminnan tarkistaminen the Samsung-tilin verkkosivustolla:

Vaihe 1. Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi. Vaihe 1. Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.

Vaihe 1. Siirry Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu tilillesi.

Vaihe 2. Siirry Samsung-tilin profiiliin ja valitse "Suojaus"-välilehti. Vaihe 2. Siirry Samsung-tilin profiiliin ja valitse "Suojaus"-välilehti.

Vaihe 2. Siirry Samsung-tilin profiiliin ja valitse "Suojaus"-välilehti.

Vaihe 3. Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ja tarkista tilisi tapahtumat napauttamalla nuolta oikealle. Vaihe 3. Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ja tarkista tilisi tapahtumat napauttamalla nuolta oikealle.

Vaihe 3. Valitse "Viimeaikaiset tapahtumat" ja tarkista tilisi tapahtumat napauttamalla nuolta oikealle.

4 Tuntematon toiminta käyttämässäsi palvelussa. Esimerkiksi:
  • Cloud-tiedot: etsi varmuuskopiointi-, synkronointi- tai poistamistoimintoja, joita et ole itse tehnyt.

• Galaxy Store / Galaxy Themes: etsi tuntemattomia ostoja tai poistettua ostohistoriaa.

Jos epäilet, että tilisi suojaus on vaarantunut, paranna sitä toimimalla seuraavasti:

1 Vaihda salasanasi välittömästi. Salasanan on aina oltava vahva salasana ja se on vaihdettava säännöllisesti. Älä käytä samaa salasanaa muissa palveluissa.
2 Määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen seuraavasti:
  • Mobiililaitteet: Valitse laitteen asetukset ja "Tilit ja varmuuskopiointi". Valitse "Hallitse tilejä", napauta Samsung-tiliä, valitse "Oma profiili", "Suojaus ja yksityisyys" ja "Kaksivaiheinen tunnistautuminen".