Mitä voi tehdä, jos Samsung DeX -sovelluksessa ilmenee virhe?

Jos ilmoitat virheistä, joita ilmenee käyttäessäsi Samsung DeX -sovellusta, voimme parantaa palvelua korjaamalla virheet ja tarjoamalla päivityksiä. Muista, että virheilmoitukset sisältävät lokitietoja ja voivat sisältää joitakin henkilötietoja.

1 Avaa Samsung DeX -asetukset tai käytä "Sovellukset"-painiketta Samsung DeX -näytön vasemmassa alalaidassa.
2 Valitse "Ota yhteyttä".
3 Valitse "Raportoi virhe".
4 Kuvaile havaitsemasi virhe, merkitse valintaruutu "Lähetä järjestelmän lokitiedot" ja valitse "Raportoi".

Huomaathan: Jos voit lähettää myös näyttökuvia virheestä, se auttaisi paljon virheen korjaamisessa.

Kuva "Ota yhteyttä" -vaihtoehdosta Samsung DeX -näytön vasemmassa alalaidassa.

Lähetä tietokoneen lokitiedot

- keräämällä lokitiedot automaattisesti

1 Kun ongelma havaitaan, napauta asetuskuvaketta DeX-tietokonesovelluksen avoimen ikkunan yläpalkissa.
2 Valitse "Raportoi virhe" asetusnäytön alalaidassa. Jos puhelimesi on yhdistettynä tietokoneeseen, ilmoitus virheraportista lähetetään puhelimeesi.
3 Lokitiedot luodaan tietokoneen työpöydälle. (Esimerkki: SamsungDeXLog_The Date_Time.zip).
4 Kun lokitietojen tiedosto on luotu, valitse "Raportoi ongelma".
5 Kun 1:1-pyyntöjen ikkuna avautuu automaattisesti, lähetä työpöydälle luotu lokitietojen tiedosto liittämällä se kohtaan "Pyynnöt". Sinun on kirjauduttava Samsung-tilillesi. (Jos lisäät kommentin, että puhelimen lokitiedot on lähetetty myös, haemme sekä puhelimen että tietokoneen lokitiedot tilisi perusteella ja analysoimme ne). Kun olet valmis, valitse "Lähetä".
Kuva tietokoneen "Raportoi virhe" -näytöstä virheen raportointi korostettuna.

Lähetä puhelimen lokitiedot

- jos tietokoneen ilmoitus DeX-virheraportista tulee näkyviin puhelimeen

1 Members-sovellus avautuu automaattisesti, kun napautat ilmoituksen "Lähetä"-painiketta.
2 Valitse "Lähetä virhe", täytä virheen tiedot, poista merkintä kohdasta "Lähetä järjestelmän lokitiedot" ja valitse "Lähetä".

- jos tietokoneen ilmoitus DeX-virheraportista ei tule näkyviin puhelimeen.

Hae virhe avaamalla Samsung DeX -sovellus liitettyäsi puhelimen tietokoneeseen.

1 Avaa Asetukset ja Samsung DeX-asetukset tai käytä "Sovellukset"-painiketta Samsung DeX -näytön vasemmassa alalaidassa.
2 Valitse "Lähetä virhe", täytä virheen tiedot, poista merkintä kohdasta "Lähetä järjestelmän lokitiedot" ja valitse "Lähetä".

- jos puhelin ja tietokone eivät ole yhteydessä

1 Liitä puhelin USB-kaapelilla tai valitse langattomien yhteyksien luettelosta tietokone, johon haluat muodostaa yhteyden.
2 Avaa Samsung Members -sovellus ja lähetä se valitsemalla "Lähetä pyyntö/virhe" > "Lähetä virhe". (Merkintä kohdasta "Lähetä järjestelmän lokitiedot" on poistettava).
Kuva älypuhelimen "Lähetä virhe" -näytöstä.

Liitä monitori tai televisio kaapelilla

Jos Samsung DeX-näyttö ei näy monitorissa tai televisiossa, joka on liitetty kaapelilla, tarkista seuraavat asiat:

1 Varmista, että monitoriin tai televisioon on liitetty HDMI-kaapelilla virallinen Samsung DeX -sovellusta tukeva lisälaite.
2 Varmista, että monitorin tai television tuloksi on valittu HDMI. (Vaihda monitorin tai television tuloksi HDMI).
3 Jos monitorissa tai televisiossa näkyvä näyttö on laitteen heijastettu näyttö eikä Samsung DeX -näyttö, avaa mobiililaitteen ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alas näytön ylälaidasta ja valitse pika-asetuksista DeX.

Huomaathan: Jos haluat, että Samsung DeX avataan joka kerta yhdistetyssä monitorissa tai televisiossa, valitse tabletin asetuksissa "Lisäominaisuudet" > "Samsung DeX" ja ota käyttöön "Käynnistä automaattisesti, kun HDMI on liitettynä".

4 Tarkista, onko laitteesi virransäästötilan maksimitasossa, turvallisessa tilassa, hätätilassa tai Kids-tilassa. Jos laitteesi on jossakin näistä tiloista, poista se käytöstä asetuksissa ennen yhdistämistä.
5 Jos älypuhelimen tai tabletin liittimessä on vettä, näyttö ei välttämättä näy oikein monitorissa tai televisiossa.

Langaton yhdistäminen televisioon

1 Jos kyseessä on vuonna 2013 julkaistu Samsung-televisio, päivitä laiteohjelmisto ja yritä yhdistämistä uudelleen.
2 Jos yhdistäminen epäonnistuu, kun näytössä on ollut jonkin aikaa teksti "Yhdistetään...", irrota television tai sovittimen virtajohto, kytke se takaisin ja yritä uudelleen.
3 Jos edellä olevista ohjeista ei ole apua ongelman ratkaisemiseen, meidän on analysoitava loki. Ilmoita meille ongelmasta valitsemalla [Samsung Members -sovellus > "Ota yhteyttä" / "Raportoi virhe" > "Raportoi virhe" ja merkitse "Lähetä järjestelmän lokitiedot" -valintaruutu.

1 Tarkista, että televisio tukee näytön heijastustoimintoa (yhteensopiva Miracastin kanssa). Toiminnon nimi voi vaihdella valmistajan mukaan: Samsung TV – Näytön jakaminen/peilaaminen, Sony TV – Näytön peilaaminen ja LG TV – Näytön jako
Tarkista, että puhelimen näyttö näkyy televisiossa juuri sellaisena kuin se on eikä näytä vain mobiililaitteessa näkyvää sisältöä. Yhdistettävissä olevien televisioiden luettelo voi poiketa Smart View -sovelluksen luettelosta.
2 Jotkut Samsungin televisiot (2013 ja 2014 mallit) tai sovittimet on asetettavaerityiseen näytön peilaustilaan, jotta haku voidaan suorittaa.
3 Muissa kuin edellä mainituissa tapauksissa, jos televisio tai sovitin ei ole valittavissa, irrota television tai sovittimen virtajohto, liitä se takaisin ja yritä uudelleen.

Jos Samsung DeX -aloitusnäyttö ei näy tietokoneessa, noudata alla olevia ohjeita.

Langaton yhteys tietokoneeseen

1 Tarkista seuraavasta kysymyksestä, voiko Samsung DeX -tietokonesovellusta käyttää laitteellasi. (Samsung DeX -tietokonesovellusta ei voi käyttää tableteissa.)
2 Varmista, että Samsung DeX -kuvake näkyy tietokoneen tehtäväpalkin järjestelmävalikossa. Jos näin ei ole, käynnistä "Samsung DeX".

Huomaathan: Windows-tietokoneissa tarkista, että kohteen ss_conn_service2 tila on Käynnissä tehtävienhallinnassa > Palveluluettelo. Jos tilaksi on asetettu "Pysäytetään", napauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja vaihda tilaksi "Aloita".

3 Irrota USB-kaapeli ja liitä se takaisin, kun Samsung DeX -tietokonesovellus on käynnissä tietokoneessa. Kun tietokone tunnistaa mobiililaitteen, tietokoneen näyttöön avautuu latausnäyttö. Valitse mobiililaitteen "Lähetä näyttö Samsung DeX -sovellukseen" -ponnahdusviestissä "Aloita nyt". Samsung DeX -aloitusnäyttö avautuu tietokoneen näyttöön.
4 Jos et edelleen näe Samsung DeX -aloitusnäyttöä liitettyäsi USB-kaapelin takaisin, kokeile seuraavia toimenpiteitä: Tarkista, että asennettu tietokonesovellus on uusin versio. Voit tarkistaa version valitsemalla "Asetukset" ikkunan yläpalkin oikeasta reunasta ja valitsemalla "Päivitä" kohdassa "Tietoja Samsung DeX -sovelluksesta". Käynnistä tietokone uudelleen sovelluksen päivittämisen jälkeen tai vaikka sovellus olisi jo ajan tasalla.
5 Jos USB-kaapeli tai keskitin on vioittunut, yhteyttä ei välttämättä voi muodostaa. Kokeile toista USB-kaapelia tai keskitintä.

Huomaathan: Jos Samsung DeX ei toimi oikein tietokoneessa, jossa on Qualcomm Snapdragon -alusta (Windows ARM), suosittelemme muodostamaan yhteyden tietokoneeseen USB-keskittimellä USB-kaapelin sijaan.

6 Yrityksen sisäisissä tietokoneissa ja julkisissa tietokoneissa on yleensä oma tietoturvaohjelmisto, joten niihin ei välttämättä voi muodostaa USB-yhteyttä. Jos tietokoneeseen ei voi muodostaa USB-yhteyttä, ota yhteys kyseisen tietokoneen järjestelmänvalvojaan.

Langaton yhdistäminen tietokoneeseen

1 Katso seuraavasta kysymyksestä, tukeeko laitteesi langatonta yhdistämistä tietokoneeseen. (Samsung DeX -tietokonesovellusta ei voi käyttää tableteissa.)
2 Tarkista, että asennettuna on uusin Samsung DeX -versio. Napauta asetuskuvaketta > "Tietoja Samsung DeX -sovelluksesta" > "Päivitä" ikkunan yläpalkin oikeassa reunassa.
3 Varmista, että Samsung DeX -kuvake näkyy tietokoneen tehtäväpalkin järjestelmävalikossa. Jos näin ei ole, käynnistä "Samsung DeX" -ohjelma.
4 Tarkista tietokoneen ja mobiililaitteen Wi-Fi-yhteys. Tietokoneen ja yhdistettävän mobiililaitteen on oltava yhteydessä samaan Wi-Fi tukiasemaan (reitittimeen).
5 Avaa mobiililaitteen ilmoituspaneeli, pyyhkäise alas ja napauta DeX-painiketta. Valitse sitten "DeX-tietokonesovellus".

Huomaathan: Jos vaihtoehtojen sijaan asetuksena on "DeX-televisio tai -monitori", napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ikkunan oikeassa ylälaidassa ja valitse "Vaihda tietokoneeseen".

6 Valitse löytyneistä laitteista tietokone, johon haluat muodostaa yhteyden ja valitse "Käynnistä nyt". Hyväksy seuraavaksi yhdistämispyyntö tietokoneessa. Samsung DeX -aloitusnäyttö avautuu tietokoneen näyttöön.

1 Varmista, että Samsung DeX on asennettuna tietokoneeseen.
2 Varmista myös, että Samsung DeX-kuvake näkyy tietokoneen tehtäväpalkin järjestelmävalikossa. Jos näin ei ole käynnistä Samsung DeX -ohjelma.
3 Tarkista tietokoneen ja mobiililaitteen Wi-Fi-yhteys. Tietokoneen ja yhdistettävän mobiililaitteen on oltava yhteydessä samaan Wi-Fi tukiasemaan (reitittimeen).