Mitä tarkoittaa kirjautuminen Googlella?

Voit kirjautua Samsung-tilille helposti ja kätevästi Google-tilin tunnuksilla. Näin voit käyttää yhtä tiliä useissa sovelluksissa.

Kuva Samsung-tilistä ja Google-tilin logosta.

Jos haluat kirjautua Samsung-tilille käyttämällä Google-tiliä, toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Samsung-tilin näytön näytössä "Kirjaudu Googlella". Vaihe 1. Valitse Samsung-tilin näytön näytössä "Kirjaudu Googlella".

Vaihe 1. Siirry Samsung-tiliin ja valitse kirjautumisnäytössä "Kirjaudu Googlella".

Vaihe 2. Valitse ponnahdusikkunassa Google-tili, jota haluat käyttää. Vaihe 2. Valitse ponnahdusikkunassa Google-tili, jota haluat käyttää.

Vaihe 2. Valitse, mitä Google-tiliä haluat käyttää kirjautumiseen.

Vaihe 3. Suorita "Kaksivaiheinen tunnistautuminen" tai käytä Google-tiliäsi. Vaihe 3. Suorita "Kaksivaiheinen tunnistautuminen" tai käytä Google-tiliäsi.

Vaihe 3. Sinun on suoritettava "Kaksivaiheinen tunnistautuminen" käyttämällä koodia, jonka saat puhelinnumeroosi. Sen jälkeen voit käyttää Google-tiliä kirjautumiseen Samsung-tilille.

Jos olet jo kirjautunut Samsung-tilille, mutta haluat kirjautua Google-tilillä, toimi seuraavasti.

Vaihe 1. Valitse "Asetukset"-näytössä "Google". Vaihe 1. Valitse "Asetukset"-näytössä "Google".

Vaihe 1. Avaa "Asetukset"-valikko ja valitse "Google".

Vaihe 2. Napauta Google-tiliä ja nuolikuvaketta. Vaihe 2. Napauta Google-tiliä ja nuolikuvaketta.

Vaihe 2. Valitse tässä näytössä "Kirjaudu Google-tilille".

Vaihe 3. Valitse Google-tili, jota haluat käyttää. Vaihe 3. Valitse Google-tili, jota haluat käyttää.

Vaihe 3. Valitse Google-tili, jota haluat käyttää.