Mikä on Samsung Flow?

Samsung Flow on ohjelmisto, jonka avulla voit muodostaa saumattoman ja turvallisen yhteyden laitteidesi välille.

Kuva kahdesta laitteesta yhdistettynä Samsung Flow -sovelluksella.

Samsung Flow -sovelluksen avulla voit todentaa tabletin tai tietokoneen älypuhelimella, jakaa sisältöä laitteiden välillä ja synkronoida ilmoitukset sekä näyttää älypuhelimen sisältöä tabletissa tai tietokoneessa. Voit pitää tabletin tai tietokoneen yhdistettynä ottamalla käyttöön älypuhelimen mobiilitukiaseman.

Huomaathan: Automaattinen tukiaseman yhdistäminen ei ole käytettävissä Android™ 11(R) -käyttöjärjestelmässä.

Seuraavat laitteet tukevat Samsung Flow -sovellusta:

• Windows™-tabletit ja -tietokoneet: Windows™ 10 -käyttöjärjestelmän Creators-päivitys (V1703) ja kesäkuun koontiversio (15063.413).
  • Android™-tabletti: Android™ N -käyttöjärjestelmä tai uudemmat versiot.
  • Android™-puhelin: Android™ N -käyttöjärjestelmä tai uudemmat versiot.

Huomaathan: Jotkut mallit eivät välttämättä tue Samsung Flow -sovellusta riippuen älypuhelimen teknisistä ominaisuuksista. Samsung Flow toimii vain alkuperäisellä Samsung Electronics -yhtiön julkaisemalla virallisella ohjelmistolla. Windows™: Bluetooth (Bluetooth LE valinnainen) tai Wi-Fi/LAN, Wi-Fi direct.