Mikä on Gaming Hub?

Gaming Hub on kattava alusta, johon voit koota yhteen jo rakastamasi pelit, löytää uusia suosikkeja, tutustua trendeihin ja saada erikoisetuja.

Kuva Gaming Hub -simulaatiosta ja useista eri pelivaihtoehdoista.

Gaming Hub näyttää automaattisesti mobiilipelien lataukset, joten voit pitää kaikki pelisi yhdessä ja järjestyksessä yhdessä paikassa. Gaming Hub tarjoaa myös tietoja kuten käyttäjän peliajan, asennettujen/poistettujen pelien historian, peli-ilmoitukset ja Galaxy-pelaajat, joiden avulla voit pysyä aina ajan tasalla pelimaailmassa.

Sovelluksen avulla voit määrittää peliasetuksia ennen pelaamista pelikokemuksen parantamiseksi. Voit esimerkiksi ottaa käyttöön hiljaisen tilan tai säätää pelin suorituskykyä, jotka molemmat parantavat pelikokemusta.

Yksi mielenkiintoisimmista asioista Gaming Hubissa on "Pikapeli". Pikapeli tarjoaa erilaisia pelejä laajasta genrevalikoimasta - klassisista korttipeleistä moninpeliammuskeluihin - voit käynnistää Pikapelihistorian pelit yhdellä napsautuksella, asennusta ei tarvita.

Pikapelihistoriasta pääset nauttimaan yksinkertaisesti avaamalla Gaming Hub -sovelluksen kotinäkymän. Sieltä löydät monipuolisen valikoiman Pikapelihistorian pelejä.

※ Jos Gaming Hub -versiosi on alle 7.0, voit napauttaa "Pikapeli" -vaihtoehtoa Gaming Hub -näytön alareunassa päästäksesi tähän valikkoon.

Vaihe 1. Kuva Gaming Hub aloitussivusta. Valitse alalaidassa "Pikapelit". Vaihe 1. Kuva Gaming Hub aloitussivusta. Valitse alalaidassa "Pikapelit".

Vaihe 1. Avaa Gaming Hub et appuyez sur l’option ja napauta alalaidassa "Pikapelit"-vaihtoehtoa.

Vaihe 2. Kuva "Pikapelit"-sivusta ja erilaisista peliehdotuksista. Vaihe 2. Kuva "Pikapelit"-sivusta ja erilaisista peliehdotuksista.

Vaihe 2. Nyt näet kaikki peliehdotukset.