Mikä on Galaxy Themes?

Galaxy Themes on teemasisältöpalvelu, jonka avulla voit käyttää helposti laitteessasi Galaxy Themes- tai Galaxy Store -sovelluksesta ladattua tyyliä. Galaxy Themes -tyylielementit on integroitu niin, että ne tuntuvat luonnollisilta, taustakuvista ja kuvakkeista puhelu- ja viestinäyttöihin. Galaxy Themes -sisällön avulla voit ilmaista helposti luonnettasi helpolla ja tyylikkäällä puhelimen mukauttamisella.

Kuva S22-puhelimesta ja Theme-sisällöstä.

Galaxy Themes sisältöä tukevat laitteet

Galaxy Themes -sisältöä tuetaan Samsung-mobiililaitteissa, Galaxy S6 -versiossa ja uudemmissa versioissa, joissa HD-resoluutio tai sitä suurempi resoluutio.

Miten Galaxy Themes -sisältö otetaan käyttöön Samsung-mobiililaitteessa?

Lataa ja ota käyttöön teema Galaxy Themes -sovelluskaupasta seuraavasti:

Vaihe 1. Paina pitkään aloitusnäyttöä.	Vaihe 1. Paina pitkään aloitusnäyttöä.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 2. Napauta aloitusnäytössä toisena vasemmalla olevaa "Themes"-kuvaketta. Vaihe 2. Napauta aloitusnäytössä toisena vasemmalla olevaa "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 3. Valitse haluamasi vaihtoehto luettelosta. Vaihe 3. Valitse haluamasi vaihtoehto luettelosta.

Vaihe 3. Valitse sisältö.

Vaihe 4. Valitse "Lataa" näytön alalaidassa. Vaihe 4. Valitse "Lataa" näytön alalaidassa.

Vaihe 4. Valitse "Lataa".

Vaihe 5. Valitse "Käytä" näytön alalaidassa. Vaihe 5. Valitse "Käytä" näytön alalaidassa.

Vaihe 5. Valitse "Käytä".

Galaxy Themes on käytettävissä myös Galaxy Store -sovelluskaupassa

Käytä laitteeseesi jo ladattua teemaa seuraavasti:

Vaihe 1. Napauta laitteesi asennuskuvaketta. Vaihe 1. Napauta laitteesi asennuskuvaketta.

Vaihe 1. Napauta laitteesi asennuskuvaketta.

Vaihe 2. Valitse "Teemat". Vaihe 2. Valitse "Teemat".

Vaihe 2. Valitse "Teemat".

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta näytön alalaidassa. Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta näytön alalaidassa.

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta.

Vaihe 4. Napauta "Omat jutut" -kuvaketta näytön vasemmassa ylälaidassa. Vaihe 4. Napauta "Omat jutut" -kuvaketta näytön vasemmassa ylälaidassa.

Vaihe 4. Valitse "Omat jutut".

Vaihe 5. Valitse haluamasi teema. Vaihe 5. Valitse haluamasi teema.

Vaihe 5. Napauta teemaa, jota haluat käyttää.

Vaihe 6. Napauta "Käytä"-kuvaketta näytön alalaidassa. Vaihe 6. Napauta "Käytä"-kuvaketta näytön alalaidassa.

Vaihe 6. Valitse "Käytä".