Mitä syntymäajan vahvistaminen tarkoittaa palauttaessani Samsung-tilini salasanan?

Samsung-tilin kuvake Samsung-tilin sisäänkirjautumissivulla kannettavan tietokoneen ja älypuhelimen vieressä

Syntymäajan vahvistaminen vaaditaan Samsung-tilin salasanan palauttamisen yhteydessä. Tällä suojaustoimenpiteellä varmistetaan, että vain tilin laillinen omistaja pystyy palauttamaan tilinsä käyttöoikeuden ilmoittamalla syntymäaikansa salasanan palauttamisen yhteydessä. Tällä suojauksella pyritään suojaamaan tilisi mahdollisilta rikkomuksilta ja luvattomalta käytöltä.

Syntymäajan vahvistus lisätään automaattisesti, kun annat syntymäajan Samsung-tilisi luomisen jälkeen.

Esimerkki syntymäajasta Samsung-tiliä luotaessa

Jos olet kirjautunut ulos Samsung-tililtäsi matkapuhelimella tai tabletilla ja olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa salasanan helposti. Syntymäajan vahvistus tulee näkyviin, kun valitset Vahvista palauttamisen puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella.

1 Siirry osoitteeseen account.samsung.com.
2 Valitse Kirjaudu.
Samsung-tilin sisäänkirjautumissivu
3 Valitse Kirjaudu sisään tilisi tunnuksella.
Kirjaudu sisään Samsung-tilillesi tilisi tunnuksella
4 Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava.
Kirjoita Samsung-tilisi sähköpostiosoite. Valitse Seuraava
5 Valitse Unohditko salasanan?
Unohditko salasanan -hyperlinkki Samsung-tilisivulla
6 Kirjoita sähköpostiosoitteesi uudelleen ja valitse Palauta salasana.
Palauta salasana -osio Samsung-tilisivulla

Huom.  Voit siirtyä tähän vaiheeseen myös valitsemalla Asetukset > Samsung-tili > Unohditko salasanan tai eikö sinulla ole tiliä? > Unohditko salasanan.

7 Vahvista puhelinnumerosi ja valitse sitten Jatka.
Vahvista Samsung-tilin puhelinnumero
8 Valitse tarvittaessa Vahvista palauttamisen puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella.
Vahvista Samsung-tili palauttamisen puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella
9 Valitse Jatka.
Vahvista tilisi ja Jatka
10 Vahvista syntymäaika ja valitse Jatka.
Syötä syntymäaika Samsung-tilillä ja jatka
11 Valitse Lähetä koodi ja sitten Vahvista syötettyäsi saamasi koodin.
Tekstiviestillä saadun koodin vahvistus
12 Syötä uusi salasana ja valitse Seuraava.
Palauta Samsung-tilin salasana ja vahvista
13 Salasanasi palauttaminen onnistui.
Salasanan palauttaminen onnistui -sivu

Voit muokata syntymäaikaa helposti, jos olet syöttänyt sen väärin Samsung-tilin määrityksen yhteydessä.

1 Avaa asetukset.
Samsung-asetuksien kuvake
2 Valitse Tilit ja varmuuskopiointi.
Tilit ja varmuuskopiointi -osio asetuksissa
3 Valitse Hallitse tilejä.
Hallitse tilejä -kohta Tilit ja varmuuskopiointi -osiossa
4 Valitse oma tilisi.
Sähköpostiosoite/tili Hallitse tilejä -osiossa
5 Valitse Oma profiili.
Samsung-tilin oma profiili
6 Valitse Profiilitiedot.
Samsung-tilin profiilitiedot
7 Valitse Syntymäaika
Valitse Syntymäaika Samsung-tilin profiilissa
8 Päivitä syntymäaika ja valitse Tallenna.
Syntymäaika ja Tallenna
9 Syntymäajan päivittäminen Samsung-tilillä onnistui.

Voit muokata syntymäaikaa myös tietokoneella seuraavasti: Samsung-tili > Profiili > Muokkaa henkilötietoja > Syötä syntymäaika > Tallenna.