Mitä muutoksia Galaxy-teemoilla voi tehdä?

Galaxy-teemojen avulla voin muuttaa puhelimesi ulkonäköä monella tavoin. Jokaisessa teemassa on omat taustakuvat, kuvakkeet tai kirjasimet riippuen valitsemastasi teemasta.

Galaxy-teemat käytössä mobiililaitteissa.

Kun otat käyttöön uuden teeman, seuraavat alueet voivat muuttua:

• Lukitusnäyttö ja taustakuva aloitusnäytössä.
  • Sovellusten kuvakkeet.
  • Visuaalinen näkymä käytettäessä Samsung-sovelluksia, kuten puhelinta, yhteystietoja, viestejä ja näppäimistöä.
  • Äänet, kuten soittoääni, näytön kosketus ja monet muut.
  • Joidenkin alueiden kirjasimet.
  • Laitteen yleinen asettelu.

Huomaathan: Kaikki edellä luetellut ominaisuudet eivät muutu. Sovelluksen tarkoitus voi vaihdella teeman mukaan, joten lue lisätietoja kunkin teeman tietonäytön kohdasta "Kuvaus".

Jos haluat vaihtaa takaisin oletusteemaan, toimi seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-kuvaketta oikealla. Vaihe 1. Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-kuvaketta oikealla.

Vaihe 1. Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-kuvaketta.

Vaihe 2. Valitse näytön ylälaidasta "Omat jutut". Vaihe 2. Valitse näytön ylälaidasta "Omat jutut".

Vaihe 2. Valitse "Omat jutut".

Vaihe 3. Valitse "Teemat"-välilehti ja "Oletus". Vaihe 3. Valitse "Teemat"-välilehti ja "Oletus".

Vaihe 3. Valitse "Teemat"-välilehti ja "Oletus".

Otettuasi käyttöön teeman, voit vapaasti ottaa käyttöön muuta sisältöä, kuten taustakuvia, kuvakkeita ja AOD-kohteita.

• Ota käyttöön eri taustakuva/kuvake/AOD-kohde valitsemassasi teemassa toimimalla seuraavasti:
1 Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-vaihtoehtoa.
2 Valitse "Omat jutut" ja valitse taustakuvat-, kuvakkeet- tai AOD-välilehdiltä haluamasi sisältö.
  • Ota käyttöön Samsungin oletustaustakuva teeman käyttöönottamisen jälkeen toimimalla seuraavasti:
1 Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-vaihtoehtoa.
2 Valitse "Omat jutut" ja avaa "Taustakuvat"-välilehti.
3 Valitse "Esiladatut" ja valitse taustakuva, jota haluat käyttää.
  • Ota käyttöön Samsungin oletuskuvakkeet teeman käyttöönottamisen jälkeen toimimalla seuraavasti:
1 Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-vaihtoehtoa.
2 Valitse "Omat jutut" ja avaa "Kuvakkeet"-välilehti.
3 Valitse "Oletus"-kuvake.
  • Ota käyttöön AOD-oletuskohde toimimalla seuraavasti:
1 Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-vaihtoehtoa.
2 Valitse tässä näytössä "Omat jutut" ja avaa "AOD"-välilehti.
3 Valitse "Oletus"-AOD-kohde.
  • Ota käyttöön gallerian kuva taustakuvaksi teeman käyttöönottamisen jälkeen toimimalla seuraavasti:
1 Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-vaihtoehtoa.
2 Valitse tässä näytössä "Omat jutut" ja avaa "Taustakuvat"-välilehti.
3 Napauta "Galleria"-kuvaketta ja valitse haluamasi kuva.