Samsung Health Monitor -sovelluksen käyttäminen ulkomailla

Samsung Health Monitor -sovelluksen avulla voit käyttää useita eri laitteita kehon toimintojen, kuten verenpaineen ja EKG:n, mittaamiseen.

Kuva Samsung Health Monitor -näytöstä Samsung Watch -kellossa ja mobiililaitteessa.

Samsung Health Monitor on palvelu, joka on hyväksytty vain kotimaisten tuotteiden yhdistämiseen, joten sitä voi käyttää vain kotimaassa myydyissä tuotteissa.

Kotimaiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita voi käyttää ulkomailla vain, jos käyttöehdot ja henkilötietosopimukset on tehty kotimaassa. Jos suostumusta ei ole annettu, tuotetta ei voi käyttää ulkomailla.