Lisätietoja PENUP-sovelluksen ominaisuuksista

PENUP on ainutlaatuinen sosiaalinen verkostomme, jossa käyttäjät voivat kommunikoida keskenään taiteen avulla. Käyttäjät ympäri maailman voivat ilmaista ajatuksiaan, tunteitaan ja jakaa elämäänsä S Pen -kynällä tehdyillä piirustuksilla. PENUP sisältää useita suunnittelutyökaluja ja luonnoksia, joten löydät aina tavan tehdä upeaa taidetta taidoistasi riippumatta. Tutustutaan tarkemmin joihinkin PENUP-sovelluksen toimintoihin.

PENUP-profiilin näyttökuva ja PENUP-sovelluksella luotua taidetta.

Jos olet löytänyt toisen taiteilijan upean teoksen, voit lähettää hänelle kehuja ja rohkaisua kommenttiosiossa. Voit lukea lisää toisesta käyttäjästä napauttamalla hänen tilin nimeä ja avaamalla hänen profiilinsa ja näet kaikki hänen työnsä ja kokoelmansa. Jos pidät niistä, voit jättää kommentin FanBook-osioon ja seurata häntä, jotta saat päivityksiä uutisvirtaasi.

Jos löydät käyttäjän, jota haluat seurata, sinun tarvitsee vain valita "Seuraa" hänen profiilissaan. Voit myös seurata tiettyjä merkintöjä, jos haluat pysyä ajan tasalla tietyssä aiheessa.

My Feed on henkilökohtainen uutisvirtasi, joka on täynnä omaa taidettasi sekä seuraamiesi käyttäjien ja merkintöjen taidetta.

Näet suositut teokset ja taiteilijat ajanjakson mukaan lajiteltuina valitsemalla aloitusnäytössä "Suosittua tänään". Tiettyjen julkaisujen suosio määritetään useiden tekijöiden, kuten tykkäysten, kommenttien ja sydämien, perusteella.

Kokoelma on galleria, joka sisältää omaa ja muiden käyttäjien taidetta. Voit lajitella kokoelmia tietyn aiheen mukaan.

Hall of Fame on PENUP-järjestelmänvalvojien määrittämä osio, johon on valittu aktiiviset käyttäjät, jotka tuottavat luovinta taidetta. Voit selata Hall of Fame -osiota valitsemalla aloitusnäytössä "Suosittua tänään" ja valitsemalla sitten "Hall of Fame". Jatka taiteen luomista, ole aktiivinen PENUP-yhteisössä ja joku päivä sinä voit olla seuraava Hall of Fame -käyttäjä.

• Piirtäminen: Kuka tahansa voi luoda luonnoksia ja piirustuksia helposti ja mukavasti.
  • Värittäminen: Voit valita suosikkisi laajasta valmiiden mallien valikoimasta ja värittää sen sinua kiehtovilla värejä.
  • Livepiirtäminen: Paranna piirustustaitojasi katsomalla opetusvideoita luonnostelusta, kuvien piirtämisestä, viivapiirustuksista ja monista muista aiheista.
  • Valokuvapiirtäminen: Käytä valokuvia luodessasi piirustuksia, jotka herättävät mielenkiintosi eloon.
  • Haaste: Kilpaile muiden käyttäjien kanssa teemakilpailuissa ja selvitä, kuka luo innovatiivisinta taidetta.
  • Kommenttipiirustukset: Käytä piirustuksia hauskalla tavalla kommentoidessasi muiden käyttäjien kanssa.