Samsung Pass OTP:n käyttäminen

Samsung Pass OTP (”One Time Password”, kertakäyttöinen salasana) tarjoaa Galaxy-laitteiden käyttäjille edistynyttä suojaa ja tavan kirjautua kätevämmin suojatuille verkkotileille ja verkkopalveluihin ilman tarvetta erilliselle sovellukselle tai SMS-viestipalvelulle.

Kuva Samsung Passin logosta.

Samsung Pass OTP:n rekisteröinti sovellukseen tai verkkosivulle

Kuva sovelluksen tai verkkosivun kaksivaiheisen suojauksen asetuksista. Kuva sovelluksen tai verkkosivun kaksivaiheisen suojauksen asetuksista.

Vaihe 1. Avaa sovelluksesi tai verkkosivun suojausasetukset ja valitse ”Kaksivaiheinen vahvistus”.

Kuva sovelluksen tai verkkosivun kaksivaiheisen suojauksen asetuksista ja vahvistussovelluksen asetuksesta. Kuva sovelluksen tai verkkosivun kaksivaiheisen suojauksen asetuksista ja vahvistussovelluksen asetuksesta.

Vaihe 2. Valitse sitten vahvistustavaksesi ”Vahvistussovellus”.

Kuva sovelluksen tai verkkosivun kaksivaiheisen vahvistuksen OTP-koodista. Kuva sovelluksen tai verkkosivun kaksivaiheisen vahvistuksen OTP-koodista.

Vaihe 3. Kopioi kaksivaiheisen vahvistuksen luoma OTP-avainkoodi.

Kuva Samsung Passin vaihtoehdosta ”Kirjautumistiedot”. Kuva Samsung Passin vaihtoehdosta ”Kirjautumistiedot”.

Vaihe 4. Avaa Samsung Pass -sovellus ja valitse ”Kirjautumistiedot”.

Kuva Samsung Passin asetusten koodin tai avaimen syötöstä. Kuva Samsung Passin asetusten koodin tai avaimen syötöstä.

Vaihe 5. Syötä OTP-avainkoodi sovelluksestasi tai verkkosivulta OTP:n rekisteröintiä varten.

Kuva vahvistuksen valmistumisnäytöstä. Kuva vahvistuksen valmistumisnäytöstä.

Vahvistus ja rekisteröinti on suoritettu.

Huomaa: Poistaaksesi sovelluksen tai verkkosivun rekisteröinnin Samsung Passista avaa sovelluksen tai verkkosivun suojausasetukset ja deaktivoi kaksivaiheinen vahvistus.  Kun tämä on tehty, sovellus tai verkkosivu voidaan poistaa Samsung Passista.

Sovelluksen tai verkkosivun sisäänkirjautumiskoodin/OTP:n syöttäminen automaattisesti

Kuva sovelluksen tai verkkosivun sisäänkirjautumisen vahvistusnäytöstä. Kuva sovelluksen tai verkkosivun sisäänkirjautumisen vahvistusnäytöstä.

Vaihe 1. Avaa rekisteröity sovellus tai verkkosivu, ja napsauta Samsung Passin antamaa vahvistuskoodia.

Kuva Samsung Passin sisäänkirjautumissivusta. Kuva Samsung Passin sisäänkirjautumissivusta.

Vaihe 2. Vahvista tietosi. Samsung Pass vahvistaa kirjautumisesi.

Kuva sovelluksen tai verkkosivun sisäänkirjautumissivulle automaattisesti syötetystä sisäänkirjautumiskoodista. Kuva sovelluksen tai verkkosivun sisäänkirjautumissivulle automaattisesti syötetystä sisäänkirjautumiskoodista.

Vaihe 3. Tämä syöttää automaattisesti OTP-kirjautumiskoodisi.

Kuva vahvistuksen valmistumisnäytöstä. Kuva vahvistuksen valmistumisnäytöstä.

Vahvistus on suoritettu.

Huomaa: OTP-koodien automaattista syöttöä ei välttämättä tueta joissakin sovelluksissa tai joillakin verkkosivuilla, vaan ne saattaa olla tarpeen syöttää manuaalisesti.

Sovelluksen tai verkkosivun sisäänkirjautumiskoodin/OTP:n syöttäminen manuaalisesti

Kuva Samsung Passin vaihtoehdosta ”Kirjautumistiedot”. Kuva Samsung Passin vaihtoehdosta ”Kirjautumistiedot”.

Vaihe 1. Avaa Samsung Pass -sovellus ja valitse ”Kirjautumistiedot”.

Kuva Samsung Passin sisäänkirjautumistiedoista ja vaihtoehdosta kopioida vahvistuskoodi. Kuva Samsung Passin sisäänkirjautumistiedoista ja vaihtoehdosta kopioida vahvistuskoodi.

Vaihe 2. Kopioi vahvistuskoodi.

Kuva sovelluksen tai verkkosivun näytöstä ja ”Syötä sisäänkirjautumiskoodi” -vaihtoehdosta. Kuva sovelluksen tai verkkosivun näytöstä ja ”Syötä sisäänkirjautumiskoodi” -vaihtoehdosta.

Vaihe 3. Syötä koodi sovellukseesi tai verkkosivulle.

Kuva vahvistuksen valmistumisnäytöstä. Kuva vahvistuksen valmistumisnäytöstä.

Vahvistus on suoritettu.

Kuinka toimia laitetta vaihdettaessa

Niiden sovellusten ja verkkosivujen osalta, joille on rekisteröity kaksivaiheiset vahvistuskoodit Samsung Passiin, tuetaan synkronointia Samsung Cloudin kautta. Tämän ansiosta on mahdollista synkronoida ja käyttää rekisteröityjä kaksivaiheisen vahvistuksen tietoja sekä sisäänkirjautumistietoja Samsung Cloudin kautta, vaikka laite vaihdettaisiin.