Ongelmia Samsung Health Monitor -sovelluksen asennuksessa

Samsung Health Monitor -sovelluksen asentaminen on yksinkertaista. Kaikkien sovellusten tapaa siihen liittyy kuitenkin tiettyjä vaatimuksia, joiden on täytyttävä, jotta asennus sujuu ongelmitta.

Samsung Health Monitor -kuvake virhesymbolin vieressä.

Ongelmattoman asennuksen perusvaatimukset:

• Yhdistä kello normaalisti Galaxy Wearable -sovelluksen avulla.
  • Päivitä kellon laiteohjelmisto uusimpaan versioon Galaxy Wearable -sovelluksella.
  • Samsung Health Monitor toimii vain lisälaitteissa, joiden versio on Watch Active2 tai uudempi.
  • Samsung Health Monitor ei tue kolmannen osapuolen laitteita eikä sitä voi käyttää, jos käyttäjä/laite on ulkomailla.
  • Älypuhelimen Android-version on oltava Android™ N (7.0) tai uudempi.