Gaming Hub käyttäminen

Paras tapa hyödyntää Gaming Hub -sovellusta on pitää se aina päänäytössä. Näin se tapahtuu:

Kuva Gaming Hub -sopimusehtojen näytöstä

Ota Gaming Hub käyttöön tai pois käytöstä päänäytössä toimimalla seuraavasti:

1 Avaa päänäytöstä tai sovellusnäytöstä Asetukset.
2 Valitse Lisätoiminnot.
3 Tässä näytössä voit ottaa Gaming Hub -sovelluksen käyttöön tai pois käytöstä.

Lisää kysymyksiä Gaming Hub -sovelluksesta

Voit käyttää Gaming Hub -sovellusta ilman Samsung-tiliä. Jos haluat käyttää erityistoimintoja, kuten pelaajaprofiilia, sinun on kuitenkin rekisteröitävä Samsung-tili ja kirjauduttava sisään.

Jotkut Gaming Hub toiminnot saattavat olla rajoitettuja Samsung-tilin lapsilukkoasetuksista riippuen.

Lisätietoja Samsung-tilistä on Samsung-tilin verkkosivustolla.

Gaming Hub käyttää laillisesti käyttäjien antamia tietoja ja tekee aina parhaansa varmistaakseen, että heidän oikeuksiaan ja valintojaan suojataan. Pelaamiseen liittyvien toimintojen tarjoamista ja palvelujen optimointia varten Gaming Hub on saatava käyttäjän suostumus Gaming Hub tietosuojakäytäntöön.

Jos haluat lisätietoja tietosuojakäytännöstä, avaa Gaming Hub asetukset ja valitse "Tietosuojakäytäntö".

Muista sovelluksista poiketen Gaming Hub ei ole tilaus- tai peruutustoimintoa, ja voit käyttää Gaming Hub -sovellusta muodostamalla yhteyden Samsung-tiliin.

Jos haluat poistaa henkilötietosi Gaming Hub, toimi seuraavasti.

Huomaathan: Jos poistat tietosi Gaming Hub tietosuojakäytännöstä, Gaming Hub käyttäminen poistamisen aikana voi olla rajoitettua.

1 Käynnistä Gaming Hub -sovelluksesi ja napauta "Lisää" -valikkoa Gaming Hubin aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa.

※ Jos Gaming Hub -versiosi on alle 7.0, "Lisää" -valikko sijaitsee Gaming Hubin aloitusnäytön oikeassa alakulmassa.

2 Valitse Asetukset.
3 Valitse tässä näytössä Poista henkilötiedot.
Kuva vaiheesta 3. "Gaming Hub -asetukset" -näyttö ja "Poista henkilötiedot" -valinnan napauttaminen.
4 4. Edellä kuvatun toiminnon jälkeen pääset uuteen näyttöön, jossa sinulta kysytään, oletko varma toiminnon suorittamisesta. Jos näin on, valitse Poista.

Remarque : Une fois effacées, il est impossible de récupérer les données.

Huomaathan: Poistettuja tietoja ei voi palauttaa.