Kuinka vaihtaa Samsung-tilin maata tai aluetta

Samsung-tilisi alueen ja maan vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Katso alla olevasta oppaastamme yksinkertaiset ohjeet ja tutustu tiettyihin tilanteisiin, jotka saattavat rajoittaa mahdollisuuttasi tehdä muutoksia.

Samsung-tilin kuvake, jonka ympärillä on muita sovelluskuvakkeita.

Huomautukset:

• Kun olet vaihtanut maatasi tai aluettasi, sinun on odotettava 180 päivää (noin 6 kuukautta) ennen kuin voit palata alkuperäiseen maahan tai alueelle tai vaihtaa toiseen maahan tai alueelle.

• Laitteet, jotka ovat yhdistettyinä Samsung-tiliisi, kirjautuvat automaattisesti ulos, kun käyttömaa vaihtuu, ja sinua pyydetään kirjautumaan uudelleen.

Vaihda tilin maa tai alue

Seuraa alla olevia ohjeita vaihtaaksesi maan tai alueen Samsung-tililläsi.

Tietokoneella

Vaihe 1. Siirry osoitteeseen account.samsung.com ja kirjaudu sisään tilillesi.

Samsung-tilin kirjautumissivu.

Vaihe 2. Napsauta kohtaa Profiili.

Samsung Oma tili -verkkotyöpöytä.

Vaihe 3. Selaa alaspäin ja napsauta Muokkaa henkilötietoja.

Samsung-tilin henkilökohtaiset tiedot -sivu.

Vaihe 4. Klikkaa Maa tai alue.

Muokkaa henkilötietoja -sivu.

Vaihe 5. Valitse haluttu alue ja maa, klikkaa sitten Vaihda.

Alueen pudotusvalikot.

Vaihe 6. Lue näytöllä annetut tiedot. Valitse valintaruutu ja napsauta sitten Vaihda.

Vaihda tilin maa tai alue -sopimussivu.

Puhelimitse

Samsung-tilin käyttäjät eivät tällä hetkellä voi käyttää sovellusta tilin maan tai alueen vaihtamiseen. Voit kuitenkin tehdä muutoksen avaamalla internet-selaimen ja seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Huomio: Päivityksen pitäisi olla saatavilla joulukuussa 2023. Sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa maan tai alueen Samsung-tilillään käyttämällä puhelimen sovellusta.

Samsung-tilin maan vaihdon rajoitukset

Tässä on joitain tapauksia, jotka voivat rajoittaa kykyäsi vaihtaa maata tai aluetta.

• Kun olet vaihtanut maatasi tai aluettasi, sinun on odotettava 180 päivää (noin 6 kuukautta) ennen kuin voit palata alkuperäiseen maahan tai alueelle tai vaihtaa toiseen maahan tai alueelle.

• Perheen ryhmätilit ja lasten tilit eivät voi vaihtaa maata tai aluetta.

• Tiettyjä palveluita tai ominaisuuksia, kuten SmartThings, ei ehkä ole saatavilla maan tai alueen vaihdon jälkeen.

• Tilisi ostohistoriassa näkyvät vain valitun maan tai alueen ostot. Aikaisempien ostosten näkemiseksi sinun on vaihdettava tilisi maa tai alue takaisin siihen maahan, joka oli valittuna ostohetkellä. Lisätietoja maan vaihtamisen tiheydestä löytyy ensimmäisestä kohdasta.

• Jos sinulla on Galaxy Store -myyjätili, sinun on lähetettävä muutospyyntö asiakaspalvelun kautta.

• Samsung-tilit, joissa on valittuna Euroopan maa, voivat olla rajoitettuja, kun niitä käsitellään GDPR-oikeuksien osalta.

• Jos asiakkaalla on vain puhelinnumero-ID, maan tai alueen vaihtaminen on rajoitettua.

• Jos tilin käyttäjän ikä on alle maan sallitun ikärajan, maata tai aluetta ei voi vaihtaa. (Huomaa, että ikäraja vaihtelee maasta toiseen.)

• Kiinalaisilla tileillä ei ole pääsyä maan vaihto-ominaisuuteen. Samoin käyttäjät, joilla on tili Kiinan ulkopuolella, eivät voi vaihtaa maata tai aluetta Kiinaksi.