Tutustu Bixby Voice -toimintoon

Bixby Voice on Samsungin tekoälyavustaja. Se oli ensimmäisenä Galaxy S8- ja S8+-laitteissa ja sen avulla voit suorittaa tehtäviä Galaxy-laitteilla käyttämällä ääntäsi.

Kuva Bixby Voice -logosta matkapuhelimen näytössä.

Bixby Voice on integroitu puhelimen toimintaan. Voit ohjata sitä avaamaan sovelluksia, lähettämään tekstiviestejä, luomaan muistutuksia ja paljon muuta käyttämällä ääntä, tekstiä tai napauttamalla.

Tärkeitä tietoja Bixby Voice -toiminnosta

• Jotta voit käyttää Bixby-toimintoja, sinun on kirjauduttava Samsung-tilillesi ja muodostettava verkkoyhteys (Wi-Fi- tai dataverkkoyhteys).
  • Bixbyn toiminnot ja sisällöntarjoajat voivat vaihdella riippuen maastasi, kielestäsi, laitteen mallista tai käyttöjärjestelmästä.
  • Käyttöliittymä voi vaihdella laitteittain.

Huomautus: Jos haluat lisätietoja esimerkiksi tuetuista laitteista, siirry Bixbyn verkkosivustolle.