Asenna tai päivitä Samsung Internet

Jotta voit aloittaa Samsung Internet -sovelluksen käytön, se on ladattuna valmiiksi useimpiin Galaxy-laitteisiin, jotta lataaminen ei ole olennainen toimenpide. Sovellus on asennettava erikseen muihin kuin Galaxy-sarjan Android-laitteisiin sekä Galaxy-laitteisiin tehdasasetusten palauttamisen jälkeen.

Galaxy Apps -näytöstä ja "Samsung Internet" -logosta.

Asennuksen ja päivityksen ensimmäinen vaihe on hakea "Samsung Internet" Google Play Store- tai Galaxy Apps -sovelluskaupasta.

• Sovelluksen asentaminen:
1 Haettuasi sovelluksen käyttämällä Google Play Store- tai Galaxy Apps -sovelluskaupan hakupalkkia, napauta "Asenna"-painiketta sovelluksen nimen oikealla puolella.
2 Asentamisen jälkeen voit aloittaa sovelluksen käytön.
  • Sovelluksen päivittäminen:
1 Haettuasi sovelluksen käyttämällä Google Play Store- tai Galaxy Apps -sovelluskaupan hakupalkkia, napauta "Päivitä"-painiketta sovelluksen nimen oikealla puolella.
2 Päivityksen asentamisen jälkeen voit aloittaa Samsung Internet -selaimen käytön uudelleen.