Tuettujen ominaisuuksien käyttäminen Samsung DeX -sovelluksessa

Käyttäessäsi Samsung DeX -sovellusta esiin voi tulla useita ongelmia, jotka estävät kaikkien sovelluksen toimintojen hyödyntämisen. Kaikkien käytettävissä olevien ominaisuuksien tunteminen auttaa sinua käyttämään Samsung DeX -sovellusta mahdollisimman tehokkaasti.

Kuva Samsung DeX -logosta.

Samsung DeX -sovelluksessa on useita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti. Määritä nämä ominaisuudet noudattamalla alla olevia ohjeita:

Voit vaihtaa mobiililaitteeseen yhdistetyn näppäimistön kielen tai lisätä siihen uusia kieliä. Toimi seuraavasti:

1 Avaa asetusvalikko ja valitse "Yleiset asetukset".
2 Valitse "Samsung-näppäimistö" ja "Kielet ja tyypit".
3 Valitse seuraavassa näytössä "Hallitse syöttökieliä" ja lisää syöttökieli.
4 Voit valita juuri lisäämäsi syöttökielen valitsemalla "Yleiset asetukset".
5 Valitse "Fyysinen näppäimistö" ja juuri lisäämäsi syöttökieli.
6 Valittuasi kielen näet Android-käyttöjärjestelmän tukemat näppäimistöasettelut. Valitse käyttämäsi näppäimistön asettelu.

Jos haluat vaihtaa kielen pikavalinnalla, voit vaihtaa syöttökielen näppäimistön pikavalinnoilla, kuten [Shift]+[välilyönti], [Control]+[välilyönti] tai [vasen Alt] +[Shift].

Voit ottaa tiettyjä näppäimistön pikavalintoja käyttöön tai pois käytöstä valitsemalla fyysisen näppäimistön asetuksissa "Vaihda kielen pikavalinta".

Voit käyttää mobiililaitteen tukemia näppäimistön pikavalintoja myös Samsung DeX -sovelluksessa.

Jos haluat lisätietoja näppäimistön tukemista pikavalinnoista, valitse [F1] aloitusnäytössä tai paina [Windows]-, [komento]- tai [haku]-näppäintä + [/]-näppäintä näppäimistössä.

Voit myös toimia seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset"-valikko ja valitse "Yleiset asetukset".
2 Valitse "Fyysinen näppäimistö" ja "Näppäimistön pikavalinnat".

Joissakin sovelluksissa, joissa on suojattavaa sisältöä, kuten videoiden toistosovelluksissa, mobiilipankkisovelluksissa tai tietoturvaratkaisuissa, on omat suojaustoiminnot. Joten niiden näyttö näkyy mustana ja/tai voit kuulla vain äänen. Tässä tapauksessa jos yhdistät mobiililaitteen ulkoiseen näyttölaitteeseen (esim. televisioon tai monitoriin) kaapelilla Samsung DeX -sovelluksen käyttämistä varten, sovelluksen näyttö näkyy normaalisti.

Jotta voit käyttää näppäimistöä tai hiirtä pelaamiseen Samsung DeX -sovelluksessa, pelisovelluksen on tuettava näppäimistö- ja hiiritoimintoja. Pyydä neuvoja sovelluksen kehittäjältä.