Samsung Health -sovelluksen kuukautiskierron seurannan käyttäminen

Samsung Health -sovelluksen kuukautiskierron seurannan käyttäminen.

Kierron seurannan avulla voit kirjata kuukautiskiertosi tietoja Samsung Health -sovellukseen ja ennakoida kuukautiskiertoasi, mikä auttaa sinua seuraamaan kuukautisterveyttäsi. Hedelmällisten päivien ennustaminen on mahdollista yhdistämällä Galaxy Watch5 -kellon ihon lämpötilan mittaustoiminnon tietoja.

Sovellus auttaa myös hallitsemaan terveystietoja kirjaamalla päivittäin fyysisen ja henkisen tilasi.

Huomaathan: Jos olet määrittänyt kuukautiskierron seurannan älypuhelimeen, tietoja voi tarkastella myös Watch4-sarjan ja sitä uudempien mallien kelloilla.

Kierron seurannan ottaminen käyttöön Samsung Health -sovelluksessa

Kierron seuranta saattaa olla valmiiksi käytettävissä Samsung Health -sovelluksen aloitusnäytössä. Jos näin ei ole, voit ottaa sen käyttöön seuraavasti:

Kuukautisten kirjaaminen kierron seurantaan

Tietojen syöttäminen päivälokiin

Voit kirjata lisätietoja kuukautiskierrosta, kuten oireita tai mielialoja, jotka usein ilmenevät kierron aikana, sekä muita mielestäsi tärkeitä tietoja.

Usein kysytyt kysymykset

Kierron seuranta laskee ja näyttää seuraavien kuukautistesi, hedelmällisen ajan ja ovulaation todennäköiset päivät.

On ja voit tarkastella niitä avaamalla Samsung Health -sovelluksen ja valitsemalla Kierron seuranta > Lisävaihtoehdot > Oman kierron historia.

Voit muokata sovelluksen näyttämiä tietoja avaamalla Samsung Health -sovelluksen ja valitsemalla Kierron seuranta > Lisävaihtoehdot > Asetukset ja ottamalla käyttöön tai pois käytöstä valitsimet kohdassa Näytettävät tiedot.

Voit vastaanottaa ilmoituksia avaamalla Samsung Health -sovelluksen ja valitsemalla Kierron seuranta > Lisävaihtoehdot > Ilmoitukset ja ottamalla käyttöön valitsimen kohdassa Näytä ilmoitukset.

Voit valita haluamasi ilmoitukset samassa näytössä valitsemalla Ilmoituskategoriat ja ottamalla käyttöön tai pois käytöstä valitsimet niiden kategorioiden vieressä, joiden ilmoituksia haluat saada.

Voit esimerkiksi valita ilmoitukset kuukautisten ennusteista tai hedelmällisen ajan ennusteista.

Avaa Samsung Health -sovellus ja valitse Kierron seuranta > Lisävaihtoehdot > Asetukset > Poista kierron seurannan tiedot.

Koska raskauden aikana ei ole kuukautisia, sovellus ei anna ennusteita kuukautiskierrosta, ellet ole määrittänyt raskausaikaa.

Voit asettaa raskausajan avaamalla Samsung Health -sovelluksen ja valitsemalla Kierron seuranta > Lisävaihtoehdot > Asetukset > Lisää > Olen raskaana.

Huomaathan: Samassa osiossa voit myös lisätä lasketun aikasi ja tiedot imettämisestä.

Kierron seuranta on yhteensopiva Samsung Health -sovelluksen kanssa, jos se on asennettu laitteeseen, jossa on Android O (8.0) tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Tällä hetkellä kierron seurannan tietoja ei voi jakaa.

Samsung tutkii mahdollisuuksia jakaa näitä tietoja turvallisella tavalla hyväksyttyjen terveyslaitosten kanssa.