Suojatun Wi-Fi -verkon käyttäminen

Suojattu Wi-Fi suojaa tietojasi kyberhyökkäyksiltä ja tarjoaa ympäristöä, jossa Galaxy-käyttäjät voivat käyttää Wi-Fi-verkkoa luottavaisin mielin. Alla on lisätietoja kaikkien näiden toimintojen käyttämisestä.

Kuva Suojattu Wi-Fi -logosta sovelluksen aloitusnäytössä.

Suojattu Wi-Fi tarjoaa tietyn suojauksen maksutta kuukausittain toimintasi suojaamiseksi. (Android™ 12 ja uudemmat 1024 Mt, Android™ 11 ja vanhemmat 250 Mt)
Lisäksi tarjoamme useita käytännöllisiä toimintoja tarpeidesi mukaan:

1 Ota käyttöön Suojattu Wi-Fi ja valitse "Suojaa".
2 Suojattu Wi-Fi -kuvake aktivoituu ja verkko siirtyy suojattuun tilaan.

Suojattu Wi-Fi sisältää "Suojaa Wi-Fi automaattisesti" -toiminnon, jossa laitteet suojataan automaattisesti, kun ne muodostavat yhteyden julkiseen tai epäluotettavaan Wi-Fi-verkkoon. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun käytät Wi-Fi-yhteyttä julkisissa paikoissa, kuten kahviloissa, hotelleissa ja lentokentillä.

• Mukautuva suojaus

Suojaa Wi-Fi-yhteyksiäsi, kun muodostat yhteyden julkiseen tai epäluotettavaan Wi-Fi-verkkoon. Se salaa jokaisen DNS-pyynnön ja varmistaa optimaalisen suojauksen jatkuvuuden.

• Vain julkisen Wi-Fi-yhteyden suojaus

Suojaa Wi-Fi-yhteytesi, kun muodostat yhteyden julkiseen tai epäluotettavaan verkkoon.

• Vain DNS-suojaus

Salaa DNS-pyynnöt henkilötietojen suojaamiseksi.

Voit poistaa "Suojaa Wi-Fi automaattisesti" -toiminnon käytöstä muodostaessasi yhteyden tiettyyn Wi-Fi-verkkoon. Suojattu Wi-Fi hallinnoi tehokkaasti rekisteröityjä Wi-Fi-verkkoja niiden nimien ja sijaintien perusteella. Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen muodostaessasi yhteyden luotettavaan Wi-Fi-verkkoon, kuten kotiverkkoon tai Internet-palvelun tarjoajan sertifioimaan verkkoon.

Suojattu Wi-Fi voi näyttää suojaustoimet myös kaavioissa ja luetteloissa aiemmin käytettyjen Wi-Fi-verkkojen nimien perusteella. Tämä toiminto on hyödyllinen, jos haluat tarkistaa sellaisten verkkojen tietoja, jotka Suojattu Wi-Fi on suojannut aiemmin.

Suojattu Wi-Fi voidaan kohdistaa myös tiettyihin sovelluksiin. Voit ottaa Suojattu Wi-Fi -toiminnon käyttöön valitsemissasi sovelluksella käyttämällä suojatun sovelluksen valitsinta. Tämä toiminto on hyödyllinen, kun tietojen salaus estää sujuvan tietojen liikkuvuuden tietyssä sovelluksessa ja kun Suojattu Wi-Fi -asetuksia on säädettävä sovelluskohtaisesti.

Suojattu Wi-Fi -toiminnossa suojausasetuksia voi muuttaa joustavasti valitsemasi verkkoprotokollan (HTTP, HTTPS jne.) mukaan.