Maksaminen Samsung Wallet -sovelluksella

Samsung Wallet on helppo ja turvallinen tapa tehdä ostoksia puhelimellasi tai kellollasi. Lue alta lisää näiden hyödyllisten toimintojen käytöstä.

Kuva Samsung Wallet -sovelluksen päänäytöstä.

Jos olet lisännyt vähintään yhden kortin Samsung Pay -sovellukseen, voit avata Samsung Wallet -sovelluksen pyyhkäisemällä ylös aloitusnäytön tai lukitusnäytön alalaidasta. Pääset Samsung Pay -sovellukseen myös, kun puhelin on lukittu ja näyttö sammutettuna. Voit maksaa Samsung Pay -sovelluksella seuraavasti:

1 Avaa Samsung Wallet pyyhkäisemällä ylös näytön alalaidasta (aloitusnäytössä tai lukitusnäytössä). Oletusarvoinen pankki- tai luottokorttisi tulee näkyviin näyttöön. Jos olet määrittänyt useita kortteja, voit valita haluamasi kortin pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
2 Pääset maksutilaan valitsemalla sormenjäljen tai iiriksen, jos Samsung Wallet on suojattu biometrisella tunnisteella, tai PIN-koodin, jos haluat syöttää PIN-koodin. Jos Samsung Wallet on suojattu sormenjäljellä, napauta sensoria sormella ja maksutila aktivoituu.
3 Kosketa sitten maksupäätettä tai korttikonetta puhelimen takaosalla. Joissain tapauksissa puhelimella on kosketettava korttikoneen sivuun. Sinulla on siihen 30 sekuntia aikaa, mutta jos aika kuluu loppuun, sinun tarvitsee vain toistaa vaihe 2. Voit irrottaa puhelimen maksupäätteestä tai korttikoneesta, kun korttisi on tunnistettu. Saatat joutua näppäilemään korttisi PIN-koodin maksupäätteeseen tai korttikoneeseen maksun vahvistamiseksi.

Voiko Samsung Wallet -sovellusta käyttää ulkomailla?

Voit käyttää Samsung Wallet -sovellusta maksamiseen matkustaessasi ulkomailla, jos kortin myöntäjä sallii fyysisen kortin käytön ulkomailla. Maksamiseen sovelletaan samoja vaihtokursseja ja kuluja. Saat lisätietoja kortin myöntäjältä.

Kun kortti lisätään Samsung Pay -sovellukseen, maksukortin verkosto (esim. Visa, MasterCard tai American Express) ja kortin myöntäjä aktivoivat sen. Aktivointi kestää keskimäärin 5–10 minuuttia sen jälkeen, kun kaikki pakolliset varmennukset, kuten kertakäyttösalasanan (OTP) antaminen, on tehty. Sinä aikana et voi käyttää korttiasi Samsung Pay -sovelluksella. Saat ilmoituksen, joka näkyy myös kortissa, kun se on aktivoitu.

Huomaathan: Kortin lisäämiseen Samsung Pay -sovellukseen vaaditaan toimiva internetyhteys.