Virheen ratkaiseminen sovelluksen lataamisessa Galaxy Store -sovelluskaupasta

On mahdollista, että ladattaessa sovellusta Galaxy Store -sovelluskaupasta tapahtuu virhe. Sen voi ratkaista usealla eri tavalla.

Kuva virheestä sovelluksen lataamisessa Galaxy Store -sovelluskaupasta.

Jos virhe tapahtuu sovelluksen asennus- tai päivitysvaiheessa, yritä uudelleen seuraavien vaiheiden jälkeen.

Galaxy-puhelimessa

Vaihe 1. Kuva "Asetukset"-näytöstä ja "Sovellus"-vaihtoehdon napauttamisesta. Vaihe 1. Kuva "Asetukset"-näytöstä ja "Sovellus"-vaihtoehdon napauttamisesta.

Vaihe 1. Avaa puhelin ja valitse "Asetukset". Valitse "Sovellus".

Vaihe 2. Valitse "Sovellukset"-näytössä "Galaxy Store". Vaihe 2. Valitse "Sovellukset"-näytössä "Galaxy Store".

Vaihe 2. Valitse "Sovellukset"-valikossa "Galaxy Store".

Vaihe 3. Sovelluksen tietonäyttö ja "Tallennustila"-vaihtoehdon napauttaminen. Vaihe 3. Sovelluksen tietonäyttö ja "Tallennustila"-vaihtoehdon napauttaminen.

Vaihe 3. Valitse "Tallennustila".

Vaihe 4. Säilytysvalikko, jossa voit valita "Tyhjennä tiedot" tai "Tyhjennä välimuisti". Vaihe 4. Säilytysvalikko, jossa voit valita "Tyhjennä tiedot" tai "Tyhjennä välimuisti".

Vaihe 4. Valitse "Säilytys"-valikossa "Tyhjennä tiedot" ja "Tyhjennä välimuisti" ja yritä sitten sovelluksen asentamista tai päivittämistä uudelleen.

Jos sama virhe toistuu, ota yhteyttä meihin ja liitä viestiin Galaxy Store -sovelluskaupan järjestelmän lokitiedot. Tee se seuraavasti.

Vaihe 1. Galaxy Store -aloitusnäyttö ja "Valikko"-vaihtoehdon napauttaminen näytön oikeassa alakulmassa. Vaihe 1. Galaxy Store -aloitusnäyttö ja "Valikko"-vaihtoehdon napauttaminen näytön oikeassa alakulmassa.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Store ja valitse "Valikko".

Vaihe 2. Kuva Galaxy Store -asetuksista, jossa valitaan "Ota yhteyttä meihin". Vaihe 2. Kuva Galaxy Store -asetuksista, jossa valitaan "Ota yhteyttä meihin".

Vaihe 2. Napauta tässä näytössä asetuskuvaketta ja valitse "Ota yhteyttä meihin".

Vaihe 3. Ota yhteys Samsungiin valitsemalla "Virheraportit". Vaihe 3. Ota yhteys Samsungiin valitsemalla "Virheraportit".

Vaihe 3. Voit ratkaista virheen avullamme valitsemalla "Virheraportit".

Vastaavat ongelmat

Sovellusten ja sisällön lataamista varten suositellaan, että laitteessa on vähintään 1,5 Gt vapaata tilaa tai 2,5 kertaa sovelluksen koko. Jos vapaata tilaa ei ole, lataaminen ei välttämättä ole mahdollista.

Tarkista laitteen muistin tila seuraavasti.

1 Avaa puhelimen "Asetukset"-valikko.
2 Valitse "Akku ja laitteen ylläpito".
3 Valitse "Tallennustila" ja tarkista vapaan tilan määrä.

Huomaathan: "Asetukset"-valikon sijainti ja nimi voivat vaihdella maan ja laitteen mukaan.

Tarkista, että sinulla on yhteys toimivaan verkkoon (mobiilidata tai Wi-Fi) ja yritä uudelleen. Jos mobiilidata ja Wi-Fi-yhteys on poistettu käytöstä tai jos yhteys on heikko, et välttämättä saa yhteyttä Galaxy Store -sovelluskauppaan.