Samsung Wallet -sovelluksen määrittäminen

Ennen Samsung Wallet -sovelluksen käyttöä on tärkeää määrittää se laitteesi ominaisuuksien ja tarpeidesi mukaiseksi.

Näyttökuvia Samsung Wallet -sovelluksen määrittämisestä.

Jos sinulla on tuettu laite, Samsung Wallet -sovelluksen pitäisi olla valmiiksi asennettuna puhelimessasi. Jos näin ei ole, puhelimessasi ei välttämättä ole uusin ohjelmisto. Siinä tapauksessa sinun on ensin ladattava mahdolliset saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset laitteen "Asetukset"-valikossa.

Määritä Samsung Wallet seuraavasti:

1 Avaa Samsung Pay puhelimessa. Kun avaat sovelluksen, sinua kehotetaan lataamaan ja asentamaan koko sovellus. Tämä johtuu siitä, että sovellus ei ole kokonaisuudessaan valmiiksi asennettuna.
2 Sinua pyydetään kirjautumaan Samsung-tilillesi. Jos sinulla on tili, kirjoita kirjautumistietosi. Jos sinulla ei ole Samsung-tiliä, sinun on luotava tili Samsung Wallet -sovelluksella. Jos olet jo kirjautunut tilille, valitse "Aloita". Lue ja hyväksy sitten käyttöehdot ja valitse "Seuraava".
3 Nyt sinun on määritettävä varmennusmenetelmä, jota haluat käyttää Samsung Wallet -sovelluksessa. Voit käyttää iiriksen tunnistusta (jos puhelimessa on sellainen), sormenjäljen lukijaa tai PIN-koodia.

Huomaathan: jos valitse iiris- tai sormenjälkivahvistuksen, sovellus vaatii myös PIN-koodin määrittämisen varamenetelmäksi.

4 Luo nelinumeroinen Samsung Wallet -sovelluksen PIN-koodi.
5 Nyt voit lisätä ensimmäisen luotto- tai pankkikortin Samsung Wallet -sovellukseen ja käyttää sitä maksamiseen.