Virtuaalivaluutan lähettäminen

Samsung Blockchain Wallet -sovelluksen avulla voit hallita kaikkia virtuaalivaluuttojasi turvallisesti mobiililaitteellasi.

1 Kuva Game Launcher -sopimusehtojen näytöstä

Virtuaalivaluuttojen hallitseminen turvallisesti ja kätevästi

Samsung Blockchain Wallet -sovelluksen avulla voit lähettää virtuaalivaluuttaa nopeasti ja helposti. Lähetä virtuaalivaluuttaa seuraavasti:

Wallet-aloitussivu. Luettelon kolmas vaihtoehto on korostettu. Wallet-aloitussivu. Luettelon kolmas vaihtoehto on korostettu.

Vaihe 1. Siirry "Wallet"-aloitussivulle ja valitse kolikko tai rahake.

"Lähetä"-painike on korostettuna. "Lähetä"-painike on korostettuna.

Vaihe 2. Napauta "Lähetä"-painiketta saldon alapuolella.

Jos haluat lähettää kolikoita tai rahakkeita, siirry "Wallet"-sivulle, valitse kolikko tai rahake ja napauta "Lähetä"-painiketta saldon alapuolella.

Seuraavalla sivulla sinun on annettava vastaanottajan osoite, lähettävä summa ja valittava välityspalkkio valuutan tyypin mukaan. Voit kirjoittaa osoitteen, valita osoitteen osoitekirjastasi tai lukea vastaanottajan osoitteen QR-koodin. Välityspalkkion sisältävä kokonaissumma ei saa olla suurempi kuin senhetkinen saldo, ja voit lähettää enimmäissumman valitsemalla oikeassa laidassa "Max".

Bitcoin- ja Ethereum-valuuttojen kohdalla sovellus näyttää kolme palkkiovaihtoehtoa, jotka perustuvat automaattisesti Blockchain-verkoston viimeisimpiin tapahtumiin. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa summan itse käyttämällä "Mukautettu"-vaihtoehtoa.

"Osoite"- ja "Summa"-kentät korostettuina.