Samsung Wallet -sovelluksen avaaminen

Kukaan ei halua jonottaa kassalla. Ei hätää, kun sinulla on Samsung Wallet, sinun ei enää tarvitse. Tämä ominaisuus on paras tapa tehdä ostokset helposti ja turvallisesti vain puhelinta käyttämällä. Lue alta, miten Samsung Wallet avataan.

Kuva ostoksesta Samsung Wallet -sovelluksessa

Voit avata Samsung Wallet -sovelluksen Galaxy-puhelimessa, jos sinun tehtävä ostoksia nopeasti.

Huomaathan: Käytettävissä olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella langattoman palvelun tarjoajan, ohjelmistoversion ja mallin mukaan.

Avaa Samsung Wallet puhelimessa

Kun sinulla on Samsung Wallet puhelimessa, voit maksaa suosikkikauppasi kassalla ilman sähläystä. Samsung Wallet -sovelluksen voi avata muutamalla eri tavalla:

• Pyyhkäise ylös puhelimen näyttöä ja avaa Samsung Pay ja selaa ja valitse sitten Samsung Wallet.
  • Jos sinulla on käytössä pikakäyttötoiminto, voit avata Samsung Wallet -sovelluksen pyyhkäisemällä ylös älypuhelimen näytön alalaidasta.

Jos Samsung Wallet aukeaa usein vahingossa, voit ottaa pikakäyttötoiminnon pois käytöstä. Avaa Samsung Wallet ja valitse sitten valikkokuvake > Asetukset > Pikakäyttö ja poista toiminto käytöstä napauttamalla valitsinta.