Samsung Wallet -sovelluksen hallinta kadonneessa puhelimessa

Samsung Wallet on paljon turvallisempi ja siinä on monipuolisemmat ja kehittyneemmät suojaustasot, joiden ansiosta voit käyttää sovellusta rauhallisin mielin. Sinun on kuitenkin tiedettävä, mitä tehdä, jos puhelimesi katoaa.

Kuva Samsung Wallet -näytöstä ja eri logoista.

Jos hävitä puhelimesi, voit käyttää Samsungin Find My Mobile -sovellusta ja muita suojaustoimintoja Samsung Wallet -sovelluksessa olevien maksukorttiesi etälukitsemiseen tai poistamiseen.

Jos et pysty lukitsemaan Samsung Wallet -sovellusta, ota yhteys välittömästi kortin myöntäjään soittamalla numeroon, joka on fyysisen kortin takana. Kun lukitset puhelimesi Find My Mobile -sovelluksen avulla, Samsung Wallet lukitaan myös automaattisesti. Samsung Wallet pyytää kortin myöntäjää keskeyttämään kaikki puhelimella tehtävät maksutapahtumat, kunnes puhelin löytyy ja todistat henkilöllisyytesi uudelleen.

1 Siirry Find My Mobile -verkkosivustolle tietokoneella ja kirjaudu sisään Samsung-tilisi tunnuksilla.
2 Valitse laitteesi laiteluettelosta ja valitse "Lukitse".
3 Anna kaikki tarvittavat tiedot ja valitse "Lukitse". Nyt kukaan ei pääse tietoihisi Samsung Wallet -sovelluksessa.
4 Pahimmassa tapauksessa voit nollata puhelimesi valitsemalla "Pyyhi tiedot".

Huomaathan:

• Laitteen nollaaminen poistaa kaikki sen tiedot, mukaan lukien Samsung Wallet -sovelluksen tiedot. Muista valita "Varmuuskopioi" Find My Mobile -sovelluksessa tai tee varmuuskopiointi muulla tavoin ennen puhelimen nollaamista.
  • Jos puhelin nollataan, sinun on kirjauduttava Samsung-tilille puhelimellasi, jotta voit palauttaa tiedot varmuuskopiosta. Jos puhelimeen on rekisteröity Google-tili, sinun on kirjauduttava Google-tilille puhelimellasi, jotta voit käyttää puhelinta uudelleen.