Sovellusten lisääminen ja poistaminen Gaming Hub -sovelluksessa

Kaikki pelisi lisätään automaattisesti Gaming Hub, kun ne ladataan sovelluskaupasta. Pelit tai sovellukset, joita ei ole siirretty Gaming Hub, voi lisätä sinne manuaalisesti "Omat pelit" -valikossa. Sovelluksesta voi myös poistaa pelejä.

Kuva Gaming Hub -sovelluksen "Omat pelit" -näytöstä.

Sovellusten lisääminen Gaming Hub -sovelluksessa

Avaa Gaming Hub päänäyttö ja valitse "Omat pelit". Avaa Gaming Hub päänäyttö ja valitse "Omat pelit".

Vaihe 1. Avaa Gaming Hub ja valitse "Omat pelit".

Valitse "Omat pelit". Valitse "Omat pelit".

Vaihe 2. Valitse "Lisää pelejä".

Valitse poistettava sovellus ja napauta pluskuvaketta (+) näytön alalaidassa. Valitse poistettava sovellus ja napauta pluskuvaketta (+) näytön alalaidassa.

Vaihe 3. Valitse Gaming Hub lisättävä peli tai sovellus ja napauta pluskuvaketta (+).

Sovellusten poistaminen Gaming Hub -sovelluksesta

Avaa Gaming Hub päänäyttö ja valitse "Omat pelit". Avaa Gaming Hub päänäyttö ja valitse "Omat pelit".

Vaihe 1. Avaa Gaming Hub ja valitse "Omat pelit".

Napauta poistettavaa sovellusta ja valitse "Poista". Napauta poistettavaa sovellusta ja valitse "Poista".

Vaihe 2. Napauta poistettavaa sovellusta ja valitse "Poista".

Valitse lopuksi "Poista". Valitse lopuksi "Poista".

Vaihe 3. Valitse "Poista".

Huomaathan: Jos valitset "Poista asennus", sovellus poistetaan sekä Gaming Hub että aloitus-/sovellusnäytöstä.