Varmuuskopion luominen palautustekstistä Samsung Blockchain Keystore -sovelluksessa

Tietojesi varmuuskopiointi on aina todella tärkeää. On välttämätöntä, että voit palauttaa tietosi, jos vaihdat laitetta tai jos laitteesi häviää tai se varastetaan. On erityisen tärkeää, että teet varmuuskopion Samsung Blockchain Keystore -sovelluksen palautustekstistä.

Kuva naisesta, jolla on puhelin, ja miehestä, jolla on kädessään kryptokolikko.

Samsung Blockchain Keystore -sovelluksen marraskuun 2020 päivityksestä lähtien käyttäjät ovat voineet ohittaa varmuuskopioinnin luodessaan uuden lompakon. Suosittelemme kuitenkin vahvasti, että noudatat tätä varmuuskopiointimenetelmää, jotta palvelun käyttäminen on turvallista:

1 Valitse "Varmuuskopioi" ensimmäisen asennuksen kohdassa "Varmuuskopioi palautusteksti".
2 Jos olet valinnut varmuuskopioinnin myöhemmin, siirry Samsung Blockchain Keystore -sovelluksen valikkoluetteloon ja valitse "Varmuuskopioi palautusteksti".

Huomaathan: Olet yksin vastuussa kaikista menetyksistä, jotka aiheutuvat palautustekstin varmuuskopioinnin jättämisestä tekemättä.