Älypuhelimen yhdistäminen tietokoneeseen tai tablettiin Samsung Flow -sovelluksella

Samsung Flow -sovelluksen avulla voit yhdistää älypuhelimen tietokoneeseen tai tablettiin ja käyttää suojattua yhteyttä laitteidesi välillä. Lue alta lisää yhteyden määrittämisestä.

Kuva Samsung Flow -sovelluksen aloitusnäytöstä.

Samsung Flow -sovelluksen on oltava asennettuna sekä tablettiin tai tietokoneeseen että Galaxy-älypuhelimeen. Suosittelemme ottamaan Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteyden käyttöön molemmissa laitteissa ja liittämään ne laitepariksi, jotta palvelun käyttö sujuu varmasti ongelmitta.

Laitteiden yhdistäminen Samsung Flow -sovelluksella

1 Avaa Samsung Flow tabletissa tai tietokoneessa ja puhelimessa. Etsi puhelin laiteluettelosta ja valitse "Liitä pariksi".
2 Vahvista koodit molempien laitteiden pariliitospyynnön ponnahdusikkunassa.

Huomaathan: Voit valita yhdistämismenetelmän (Bluetooth tai Wi-Fi/LAN, USB). USB-yhteys on käytettävissä Windows™ 10 -tableteissa ja tietokoneissa puhelimilla, joissa on Android™ Q -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio.

Määritä varmennusmenetelmä avaamalla Samsung Flow -sovelluksen puhelimessa ja noudattamalla alla olevia ohjeita:

1 Napauta lisää vaihtoehtoja -painiketta.
2 Valitse "Hallitse laitteita".
3 Valitse rekisteröityjen laitteiden luettelosta yhdistettävä laite ja määritä varmennusmenetelmä.

Vaihtoehtoja ovat:

• Manuaalinen: Yhteys muodostetaan valitsemalla "OK".
  • Automaattinen: Yhteys puhelimesta käytettävissä oleviin tabletteihin tai tietokoneisiin muodostetaan automaattisesti ilman vahvistusta puhelimella.
  • Biometriset tiedot: Tunnistautuminen puhelimen biometrisilla tiedoilla.

Huomaathan: Jos haluat käyttää Samsung Flow -sovellusta, etsi hakusanalla "Samsung Flow" Google Play- tai Galaxy Store -sovelluskaupassa (Windows™-käyttäjät voivat hakea sovelluksen Windows™-sovelluskaupasta) ja siirry Samsung Flow -verkkosivustolle, mistä löydät asennusoppaan.

Ei. Kun laitteet on liitetty pariksi, voit sulkea Samsung Flow -sovelluksen puhelimessa ja tehdä muita tehtäviä, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

1 Jos poistat käytöstä Samsung Flow -ilmoituskeskuksen.
2 Jos suljet Samsung Flow -sovelluksen Android™-tabletissa tai tietokoneessa.
3 Jos et käyttänyt Samsung Flow -sovellusta tabletin tai tietokoneen lukituksen avaamiseen.

1 Varmista, että puhelimeen on asennettuna Samsung Flow -sovelluksen uusin versio.
2 Tarkista käytettävissä olevien puhelimien luettelo tabletissa tai tietokoneessa, kun Samsung Flow -sovellus on käynnissä puhelimessa.

Tableteissa voidaan rekisteröidä vain yksi puhelin. Tietokoneissa sen sijaan voi rekisteröidä kaksi mobiililaitetta ja käyttää niitä.

Samsung Flow -sovelluksella voi rekisteröidä ja hallita enintään kolmea tablettia tai tietokonetta. Päivitä Samsung Flow uusimpaan versioon. "Flow-historia"-ominaisuuden avulla voit käyttää sisältöäsi töissä ja kotona. Kuitenkin vain yksi tabletti tai tietokone voi olla yhdistettynä puhelimeen kerralla, joten sinun on valittava, minkä kolmesta rekisteröidystä tietokoneesta tai tabletista haluat yhdistää puhelimeen.