Ostohistorian katsominen ja sovellusten päivittäminen Galaxy Store -sovelluskaupassa

Kirjauduttuasi Galaxy Store -sovelluskauppaan, näet ostetut (asennetut) sovellukset valitsemalla "Valikko" ja sitten "Omat sovellukset". Galaxy Store -valikkonäytössä voit myös päivittää sovelluksesi ja katsoa ostohistoriasi (Kuitit).

Näyttökuva "Sovellukset", "Pelit" ja "Teemat" korostettuina.

Ostos- tai lataushistorian tarkistaminen Galaxy Store -sovelluskaupassa

Voit katsoa aiemmat ostoksesi tai latauksesi Galaxy Store -valikosta. Sinun on oltava kirjautuneena Galaxy Store -sovelluskauppaan, jotta näet lataamasi sovellukset.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä. Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Valitse "Omat sovellukset" Galaxy Store -valikosta näytön vasemmasta laidasta. Vaihe 2. Valitse "Omat sovellukset" Galaxy Store -valikosta näytön vasemmasta laidasta.

Vaihe 2. Valitse "Omat sovellukset" Galaxy Store -valikosta.

Vaihe 3. Valitse jokin sovelluskategorioiden välilehdistä. Jos laitteesi pariksi on liitetty kello, näet myös "Kello"-kategorian. Vaihe 3. Valitse jokin sovelluskategorioiden välilehdistä. Jos laitteesi pariksi on liitetty kello, näet myös "Kello"-kategorian.

Vaihe 3. Valitse jokin sovelluskategorioista. Jos laitteesi pariksi on liitetty kello, näet myös "Kello"-kategorian.

Vaihe 4. Katso valitsemasi sovellustyypin lataushistoria. Vaihe 4. Katso valitsemasi sovellustyypin lataushistoria.

Vaihe 4. Tarkista kunkin sovellustyypin ostoshistoria.

Sovellusten päivittäminen Galaxy Store -sovelluskaupassa

Voit päivittää sovelluksia Galaxy Store -valikosta. Sinun on oltava kirjautuneena Galaxy Store -sovelluskauppaan, jotta voit päivittää sovelluksiasi.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytön oikeassa alareunassa. Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytön oikeassa alareunassa.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Valitse "Päivitykset" Galaxy Store -valikosta. Vaihe 2. Valitse "Päivitykset" Galaxy Store -valikosta.

Vaihe 2. Valitse "Päivitykset" Galaxy Store -sovelluskaupassa.

Vaihe 3. Etsi päivitettävä sovellus ja napauta kiertopainiketta sen vieressä. Vaihe 3. Etsi päivitettävä sovellus ja napauta kiertopainiketta sen vieressä.

Vaihe 3. Etsi päivitettävä sovellus ja napauta kiertopainiketta sen vieressä .

Voiko sovellukset päivittää automaattisesti?

Voit määrittää Galaxy Store -sovelluskaupan päivittämään automaattisesti Galaxy Store -sovelluskaupasta ladatut sovellukset. Jotkut sovellukset on silti päivitettävä manuaalisesti, vaikka olisit määrittänyt automaattiset päivitykset. Myöskään muista sovelluskaupoista ladattuja sovelluksia ei voi päivittää automaattisesti Galaxy Store -sovelluskaupassa.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytön oikeassa alareunassa. Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytön oikeassa alareunassa.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa. Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Store -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Valitse "Päivitä sovellukset automaattisesti". Valitse sitten automaattisen päivityksen menetelmä: "Ei koskaan", "Vain Wi-Fi:llä" tai "Wi-Fi:llä tai mobiilidatalla". Vaihe 3. Valitse "Päivitä sovellukset automaattisesti". Valitse sitten automaattisen päivityksen menetelmä: "Ei koskaan", "Vain Wi-Fi:llä" tai "Wi-Fi:llä tai mobiilidatalla".

Vaihe 3. Valitse "Päivitä sovellukset automaattisesti". Valitse sitten automaattisen päivityksen menetelmä: "Ei koskaan", "Vain Wi-Fi:llä" tai "Wi-Fi:llä tai mobiilidatalla".