Samsung Health -version tarkistaminen ja päivittäminen

Samsung Health on sovellus, joka seuraa sinua urheillessasi, hallinnoidessasi urheilutapojasi ja antaa sinun ohjata terveyttäsi ruokavaliotiedoilla ja -neuvoilla, jotta pääset parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Lue alta lisää, miten varmistat, että sinulla on aina Samsung Health -sovelluksen uusin versio.

Kuva Samsung Health -sovelluksen aloitusnäytöstä.

Samsung Health -version voi tarkistaa kahdella tavalla:

• Avaa Asetukset, valitse Sovellukset ja etsi Samsung Health. Nyt voit tarkistaa sovelluksesi version näytön alalaidasta. Voit myös valita Sovelluksen tiedot sovelluskaupassa ja tarkistaa sovelluksen version.
  • Siirry Samsung Health -aloitusnäyttöön, napauta lisätietokuvaketta ja valitse "Asetukset". Valitse lopuksi "Tietoja Samsung Healthista".

Huomaathan: Asetuksiin siirtymisen vaiheet voivat vaihdella laitteen tai Samsung Health -version mukaan.

Jos haluat päivittää Samsung Health -sovelluksen hae se Galaxy Store- tai Google™ Play Store -sovelluskaupasta ja valitse "Päivitä".