Peliaikatietojen varmuuskopioiminen ja palauttaminen Gaming Hub

Peliaikatiedot on yksi Gaming Hub -sovelluksen monista toiminnoista. Sen avulla saat hyödyllistä tietoa pelaamiseen käyttämästäsi ajasta. Nämä tiedot voi palauttaa tai varmuuskopioida käyttämällä Smart Switch -sovellusta.

Kuva "Peliaikatiedot"-vaihtoehdosta Gaming Hub.

Peliaikatietojen varmuuskopioiminen ja palauttaminen Smart Switch -sovelluksella

Peliaikatiedot tiedot saatetaan poistaa, jos tyhjennät Gaming Hub tiedot tai nollaat laitteesi. Aiempia peliaikatietoja ei myöskään näytetä tai tallenneta, jos poistat Gaming Hub käytöstä ja asennat sen uudelleen. Voit pitää peliaikatiedot turvassa käyttämällä Smart Switch -sovellusta ennen Gaming Hub ja laitteen tietojen poistamista.

Huomaathan: Peliaikatietoja ei tallenneta Gaming Hub, jos se on poissa käytöstä.

Avaa "Smart Switch" -sovellus. Avaa "Smart Switch" -sovellus.

Vaihe 1. Avaa "Smart Switch" -sovellus.

Valitse "Lähetä tietoja" tai "Vastaanota tietoja" ja muodosta yhteys laitteeseen. Valitse "Lähetä tietoja" tai "Vastaanota tietoja" ja muodosta yhteys laitteeseen.

Vaihe 2. Valitse "Lähetä tietoja" tai "Vastaanota tietoja".

Muodosta yhteys laitteeseen valitsemalla "Kaapeli" tai "Wi-Fi". Muodosta yhteys laitteeseen valitsemalla "Kaapeli" tai "Wi-Fi".

Vaihe 3. Muodosta yhteys toiseen laitteeseen valitsemalla "Kaapeli" tai "Wi-Fi".

Valitse "Mukautettu" ja sitten "Seuraava" oikeassa alalaidassa. Valitse "Mukautettu" ja sitten "Seuraava" oikeassa alalaidassa.

Vaihe 4. Valitse "Mukautettu" ja sitten "Seuraava".

Valitse "Asetukset" ja sitten "Siirrä" oikeassa alalaidassa.                        Valitse "Asetukset" ja sitten "Siirrä" oikeassa alalaidassa.

Vaihe 5. Valitse "Asetukset" ja sitten "Siirrä".

Huomaathan: Jos haluat tehdä varmuuskopion, sinun on siirrettävä tietosi toiseen laitteeseen. Jos haluat palauttaa peliaikatietosi, sinun on siirrettävä ne aiemmin käytetystä laitteesta.