Samsung Free -sovelluksen asentaminen ja käyttäminen

Jotkut sovellukset ovat valmiiksi ladattuina Samsung Galaxy -laitteisiin. Yksi niistä on Samsung Free, joka on asennettuna laitteisiin, joissa on Android™ 9 tai uudempi versio, jotta voit nauttia multimediasisällöstä ilman asentamista.

Samsung Free -sovellus Galaxy Store -sovelluskaupassa.

Jos haluat päivittää Samsung Free -sovelluksen, tässä on siihen muutama vaihtoehto:

Vaihtoehto 1. Voit päivittää sovelluksen suoraan Galaxy Store -sovelluskaupassa.

Vaihtoehto 2. Hae Galaxy Store -sovelluskaupassa "Samsung Free" -sovellus ja napauta päivityskuvaketta alalaidassa.