Kuponkien rekisteröiminen ja käyttäminen Galaxy Store -sovelluskaupassa?

Sinulla on oltava Samsung-tili, jotta voit rekisteröidä ja käyttää kuponkeja Galaxy Store -sovelluskaupasta tai ulkoisista kampanjoista. Kun kupongit on rekisteröity Samsung-tilille, niitä voi käyttää maksullisen sovelluksen tai sovelluksen sisäisten maksujen maksamiseen.

Samsung Galaxy Store -kuponki.

Lue alta ohjeet kuponkien käyttämiseen:

• Voit käyttää vain yhtä kuponkia kuhunkin ostoon.
  • Vanhentuneista kupongeista ei makseta korvausta eikä niitä voi säilyttää tuleviin ostoihin.
  • Jos peruutat maksun ennen sovelluksen lataamista, käyttämättömät kupongit palautetaan.
  • Jos ostat sovelluksen, jonka hinta ylittää kupongin arvon, voit maksaa erotuksen muilla maksutavoilla, kuten luottokortilla tai matkapuhelinmaksulla. Käytä kuponki ennen erotuksen maksamista muulla maksutavalla.

Kupongin rekisteröiminen Galaxy Store -sovelluskaupassa:

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytön oikeassa alareunassa. Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytön oikeassa alareunassa.

Vaihe 1. Kirjaudu Galaxy Store -sovelluskauppaan ja napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 2. Valitse "Kupongit ja lahjakortit" Galaxy Store -valikosta. Vaihe 2. Valitse "Kupongit ja lahjakortit" Galaxy Store -valikosta.

Vaihe 2. Valitse "Kupongit ja lahjakortit" Galaxy Store -valikosta.

Vaihe 3. Rekisteröi kuponkisi napauttamalla "+" (lisäyskuvaketta) näytön oikeassa yläkulmassa. Vaihe 3. Rekisteröi kuponkisi napauttamalla "+" (lisäyskuvaketta) näytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Rekisteröi kuponkisi napauttamalla + (lisäyskuvaketta) näytön oikeassa yläkulmassa.

Kupongin käyttäminen Galaxy Store -sovelluskaupassa:

Vaihe 1. Kuva "Galaxy Store" -näytöstä hintapainike korostettuna. Vaihe 1. Kuva "Galaxy Store" -näytöstä hintapainike korostettuna.

Vaihe 1. Osta sovellus tai tuote napauttamalla hintaa.

Vaihe 2. Näyttökuva "Kupongit ja lahjakortit" -vaihtoehto korostettuna. Vaihe 2. Näyttökuva "Kupongit ja lahjakortit" -vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 2. Valitse Samsungin kassaikkunassa "Käytä alennuksia".

Vaihe 3. Näyttökuva lisäyspainike (+) korostettuna oikeassa yläkulmassa. Vaihe 3. Näyttökuva lisäyspainike (+) korostettuna oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Jos olet rekisteröinyt kupongin, valitse se. Muussa tapauksessa lisää kuponki napauttamalla +.

Vaihe 4. Näyttökuva "syötä kupongin tai kampanjan koodi" -näytöstä. Vaihe 4. Näyttökuva "syötä kupongin tai kampanjan koodi" -näytöstä.

Vaihe 4. Jos olet lisäämässä kuponkia, anna kupongin koodi.