Miten Galaxy Themes -sisällön alennuksista saa tietoa?

Luo toiveluettelo, joka sisältää suosikki teemasi ja määritä sitten ilmoitusten vastaanottaminen, kun ne ovat alennuksessa.

Näyttökuva eri teemoista hintoineen.

Lisää teema toiveluetteloon seuraavasti:

Kuva aloitusnäytöstä ja pitkään painamisen kuvakkeesta. Kuva aloitusnäytöstä ja pitkään painamisen kuvakkeesta.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Kuva aloitusnäytöstä "Themes"-kuvake korostettuna. Kuva aloitusnäytöstä "Themes"-kuvake korostettuna.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Kuva "Galaxy Themes" -näytöstä teema valittuna. Kuva "Galaxy Themes" -näytöstä teema valittuna.

Vaihe 3. Napauta sinua kiinnostavaa teemaa.

Kuva teemavalikosta toiveluettelon kuvake korostettuna. Kuva teemavalikosta toiveluettelon kuvake korostettuna.

Vaihe 4. Napauta valitsemasi teeman toiveluettelon kuvaketta.

Ilmoitusten ottaminen käyttöön, kun toiveluettelon kohde on alennuksessa:

Kuva aloitusnäytöstä ja pitkään painamisen kuvakkeesta.. Kuva aloitusnäytöstä ja pitkään painamisen kuvakkeesta..

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Kuva aloitusnäytöstä "Themes"-kuvake korostettuna. Kuva aloitusnäytöstä "Themes"-kuvake korostettuna.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Kuva päänäytöstä "Valikko"-vaihtoehto korostettuna. Kuva päänäytöstä "Valikko"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Kuva "Galaxy Themes" -näytöstä asetuskuvake korostettuna. Kuva "Galaxy Themes" -näytöstä asetuskuvake korostettuna.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Kuva "Galaxy Themes -asetukset" -näytöstä "Ilmoitukset"-vaihtoehto korostettuna. Kuva "Galaxy Themes -asetukset" -näytöstä "Ilmoitukset"-vaihtoehto korostettuna.

Vaihe 5. Valitse "Ilmoitukset" Galaxy Themes -asetusvalikossa.

Kuva "Sovellusilmoitukset"-näytöstä "Ilmoituskategoriat" korostettuna. Kuva "Sovellusilmoitukset"-näytöstä "Ilmoituskategoriat" korostettuna.

Vaihe 6. Valitse "Ilmoituskategoriat".

Kuva "Ilmoituskategoriat"-näytöstä "Toiveluettelonkohteiden alennukset" korostettuna. Kuva "Ilmoituskategoriat"-näytöstä "Toiveluettelonkohteiden alennukset" korostettuna.

Vaihe 7. Ota käyttöön "Toiveluettelon kohteiden alennukset".