Galaxy Watch -kellon kalibroiminen uudelleen

Kalibroituasi Galaxy Watch -kellon, sinun ei tarvitse käyttää verenpainemansettia, kun mittaat verenpaineen Galaxy Watch -kellon Verenpaine-sovelluksella. Voit kuitenkin kalibroida Galaxy Watch -kellon milloin tahansa 28 päivän aikana valitsemalla Verenpainehistoria-näytöstä Kalibroi uudelleen.

Galaxy- kello ja -puhelin sekä verenpaineen kalibrointiasetukset.

Galaxy Watch -kellon kalibrointi uudelleen Verenpainehistoria-näytön valikosta

Uudelleenkalibrointi tapahtuu seuraavasti:

Vaihe 1: Siirry aloitusnäytön alaosaan ja valitset "Näytä historia". Vaihe 1: Siirry aloitusnäytön alaosaan ja valitset "Näytä historia".

Vaihe 1. Siirry aloitusnäytön alaosaan ja valitset "Näytä historia".

Vaihe 2: Napauta Lisää-valikkoa näytön oikeassa ylälaidassa. Vaihe 2: Napauta Lisää-valikkoa näytön oikeassa ylälaidassa.

Vaihe 2. Napauta Lisää-valikkoa näytön oikeassa ylälaidassa.

Vaihe 3: Valitse "Kalibroi uudelleen". Vaihe 3: Valitse "Kalibroi uudelleen".

Vaihe 3. Valitse "Kalibroi uudelleen".

Vaihe 4: Valitse "Kalibroi kello uudelleen" ja palaa aloitusnäyttöön. Vaihe 4: Valitse "Kalibroi kello uudelleen" ja palaa aloitusnäyttöön.

Vaihe 4. Valitse "Kalibroi kello uudelleen" ja palaa aloitusnäyttöön.