Kanta-asiakaskorttien hallitseminen Samsung Wallet -sovelluksessa

Monilla meistä on useita eri kanta-asiakaskortteja. Luotto- ja pankkikorttien lisäksi Samsung Wallet -sovellukseen voi tallentaa myös kanta-asiakaskortteja, jotta sinulla on kaikki samassa paikassa.

Samsung Wallet -sovellus ja jäsenkorttivaihtoehdot.

Samsung Wallet -sovelluksessa voit tallentaa kaikki kanta-asiakaskortit ja niiden viivakoodit ja voit lisätä niitä haluamasi määrän. Vaikka kortti ei näy valmiiksi Samsung Wallet -sovelluksessa, voit lisätä kanta-asiakaskortin manuaalisesti.

Jos haluat lisätä, poistaa tai käyttää kanta-asiakaskorttia, toimi seuraavasti:

Jos haluat lisätä kanta-asiakaskortin digitaalisesti, toimi seuraavasti:

1 Avaa Samsung Wallet ja valitse "Kanta-asiakaskortit" näytön ylälaidasta. Valitse sitten "Lisää kanta-asiakaskortteja". Selaa eri kategorioita ja valitse haluamasi kanta-asiakaskortti. Jos et löydä etsimääsi korttia, valitse "Lisää kortti, joka ei ole luettelossa" ja valitse kortti, jonka haluat lisätä.
2 Anna tarvittavat kanta-asiakaskortin tiedot. Voit myös lukea kortin viivakoodin, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa numeroita manuaalisesti.
3 Valitse sitten "Tallenna".

Jos haluat poistaa kanta-asiakaskortin, toimi seuraavasti:

1 Avaa Samsung Wallet ja napauta valikkokuvaketta (kolme viivaa) näytön ylälaidassa.
2 Valitse "Kanta-asiakas kortit".
3 Valitse kortti, jonka haluat poistaa ja napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta.
4 Valitse "Poista kortti" ja vahvista valinta napauttamalla "Poista".

Jos haluat käyttää kanta-asiakaskorttia, toimi seuraavasti:

1 Avaa Samsung Wallet ja valitse "Pikakäyttö".
2 Valitse "Kanta-asiakaskortit" ja valitse kortti, jota haluat käyttää (kortin numero ja viivakoodi näkyvät näytön ylälaidassa).
3 Nyt voit käyttää korttia ja kanta-asiakaskortin tietoja sovelletaan maksutapahtumassa.