Ehdotusten ja muutospyyntöjen tekeminen Samsung Internet -sovellukseen

Voit ottaa yhteyttä Samsungiin monella eri tavalla ja helpoin tapa on aivan sormiesi ulottuvilla. Jos haluat tehdä ehdotuksia tai muutospyyntöjä Samsung Internet -sovellukseen, voit aina ottaa yhteyttä meihin Samsung Browser -sovelluksella.

Samsung Internet -kuvake ja kuva ryhmästä ihmisiä.

Yhteyden ottaminen Samsung Browser -sovelluksella

Vaihe 1.  Avaa "Samsung Internet" -selain ja napauta valikko (≡) -kuvaketta oikeassa yläkulmassa. Vaihe 1.  Avaa "Samsung Internet" -selain ja napauta valikko (≡) -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 1.
Avaa "Samsung Internet" -selain ja napauta valikko (≡) -kuvaketta oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2.  Napauta "Asetukset"-kuvaketta. Vaihe 2.  Napauta "Asetukset"-kuvaketta.

Vaihe 2.
Napauta "Asetukset"-kuvaketta.

Vaihe 3.  Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa. Vaihe 3.  Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa.

Vaihe 3.
Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa.