Samsung-tilin poistaminen

Voit halutessasi poistaa Samsung-tilisi pysyvästi. Samsung-tilisi poistamisen yhteydessä myös kaikki tilisi tiedot, henkilötiedot ja muut tiedot poistetaan.

Kuva Samsung-tilin poistamisnäytöstä ja peruuttamisvaroituksesta.

Voit poistaa tilisi Samsung-tilin virallisella verkkosivustolla toimimalla seuraavasti:

Vaihe 1. Kirjaudu Samsung-tilille. Vaihe 1. Kirjaudu Samsung-tilille.

Vaihe 1. Kirjaudu tilillesi.

Vaihe 2. Napauta "Profiili"-välilehteä näytön ylälaidassa. Vaihe 2. Napauta "Profiili"-välilehteä näytön ylälaidassa.

Vaihe 2. Valitse "Profiili".

Vaihe 3. Napauta Samsung-tilin asetuspainiketta näytön alalaidassa. Vaihe 3. Napauta Samsung-tilin asetuspainiketta näytön alalaidassa.

Vaihe 3. Napauta Samsung-tilin asetuspainiketta.

Vaihe 4. Siirry näytön alalaitaan ja valitse "Poista tili". Vaihe 4. Siirry näytön alalaitaan ja valitse "Poista tili".

Vaihe 4. Valitse "Poista tili".

Kun poistat Samsung-tilisi, tietosi poistetaan myös kaikista Samsung-palveluista, jotka on liitetty tiliisi. Lisäksi poistetaan kaikki tiliisi kuuluvat tiedot, kuten lataukset, ostohistoria jne.

Varmista, että kirjaudut ulos Samsung-laitteistasi ennen Samsung-tilin poistamista. Samsung-tilin poistaminen ei automaattisesti kirjaa sitä ulos kaikista laitteista. Kun Samsung-tili on poistettu, et voi enää kirjautua laitteisiisi niiden palauttamista tai tietojen poistamista varten.

Näet, mitä palveluita Samsung-tililläsi on käytössä, siirtymällä Samsung-tilin viralliselle verkkosivustolle.