Tabletin yhdistäminen tietokoneeseen

Olemme lisänneet uuden toiminnon, jolla tabletin voi yhdistää kätevästi tietokoneeseen. Pikaisen tabletin asetuksen muuttamisen jälkeen tietokone ja laitteesi voidaan rekisteröidä ja yhdistää suoraan tablettiisi.

Samsung Flow -kuvake tabletissa ja puhelimessa.

Laitteiden yhdistäminen Samsung Flow -sovelluksessa

Avaamalla Samsung Flow -sovelluksen näet yhdistämisvaihtoehdot: "Yhdistä puhelimeen" ja "Yhdistä tietokoneeseen". Valitse laite, johon haluat muodostaa yhteyden. Avaamalla Samsung Flow -sovelluksen näet yhdistämisvaihtoehdot: "Yhdistä puhelimeen" ja "Yhdistä tietokoneeseen". Valitse laite, johon haluat muodostaa yhteyden.

Vaihtoehto 1. Avaamalla Samsung Flow -sovelluksen näet yhdistämisvaihtoehdot: "Yhdistä puhelimeen" ja "Yhdistä tietokoneeseen". Valitse laite, johon haluat muodostaa yhteyden.

Avaa valikko oikeasta yläkulmasta ja valitse haluamasi vaihtoehto. Avaa valikko oikeasta yläkulmasta ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Vaihtoehto 2. Avaa valikko oikeasta yläkulmasta ja valitse haluamasi vaihtoehto.

Sinun on muistettava muutama asia ennen laitteiden yhdistämistä:

• Kun tabletin ja tietokoneen välinen yhteys on käytössä, mikään tabletin ja puhelimen välinen yhteys ei ole käytettävissä.
  • Jotkut Samsung Flow -sovelluksen toiminnot voivat olla rajoitettuja tabletin ja tietokoneen välisessä yhteydessä.
  • Jos haluat yhdistää tabletin puhelimeen, sinun on ensin vaihdettava asetukset tabletissa.

Huomaathan: tabletin ja tietokoneen välinen USB-yhteys on käytettävissä vain tableteissa, joissa on Android™ S -käyttöjärjestelmä tai uudempi versio.