Miten ostettuja teemoja voi tarkistaa ja päivittää?

Galaxy Themes -sovelluksessa on saatavilla useita erilaisia teemoja, joita voit tarkistaa, ladata ja päivittää. Voit pitää parhaan sisällön myös ajan tasalla laitteissasi.

Galaxy Themes -sovelluksessa suosikkiteemasi ovat valmiina ladattaviksi ja päivitettäviksi. Lue alta, miten se tapahtuu.

Älypuhelinten näyttöjä, joissa on erilaisia Galaxy Themes -sovleluksen teemoja.

Lataa ja päivitä teemoja alla olevien ohjeiden mukaan.

Vaihe 1. Pidä painettuna aloitusnäyttöä. Vaihe 1. Pidä painettuna aloitusnäyttöä.

Vaihe 1. Pidä painettuna aloitusnäyttöä.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta. Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 3. Valitse "Valikko" (kolme viivaa) näytön alalaidasta. Vaihe 3. Valitse "Valikko" (kolme viivaa) näytön alalaidasta.

Vaihe 3. Valitse "Valikko".

Vaihe 4. Napauta "Omat jutut" -kuvaketta näytön vasemmassa ylälaidassa. Vaihe 4. Napauta "Omat jutut" -kuvaketta näytön vasemmassa ylälaidassa.

Vaihe 4. Napauta "Omat jutut" -kuvaketta.

Vaihe 5. Valitse "Teemat", "Taustakuvat", "Kuvakkeet" tai "AOD". Vaihe 5. Valitse "Teemat", "Taustakuvat", "Kuvakkeet" tai "AOD".

Vaihe 5. Valitse "Teemat", "Taustakuvat", "Kuvakkeet" tai "AOD".

Vaihe 6. Lataa tai päivitä haluamasi vaihtoehto napauttamalla. Vaihe 6. Lataa tai päivitä haluamasi vaihtoehto napauttamalla.

Vaihe 6. Lataa tai päivitä haluamasi vaihtoehto napauttamalla.

Huomaathan: Sisältöä ei voi ladata, jos myyjä on lopettanut sisällön tarjoamisen, olet vaihtanut puhelinta tai päivittänyt käyttöjärjestelmäsi ostamisen jälkeen.

Vaihe 1. Kirjaudu "Galaxy Themes" -sovellukseen Samsung-tilillä, jota käytit ostamiseen. Vaihe 1. Kirjaudu "Galaxy Themes" -sovellukseen Samsung-tilillä, jota käytit ostamiseen.

Vaihe 1. Kirjaudu "Galaxy Themes" -sovellukseen Samsung-tilillä, jota käytit ostamiseen.

Vaihe 2. Valitse "Valikko" (kolme viivaa) näytön alalaidasta. Vaihe 2. Valitse "Valikko" (kolme viivaa) näytön alalaidasta.

Vaihe 2. Valitse "Valikko".

Vaihe 3. Valitse "Omat jutut". Vaihe 3. Valitse "Omat jutut".

Vaihe 3. Napauta "Omat jutut" -kuvaketta.

Vaihe 4. Valitse sisältö nähdäksesi aiemmin ostetut teemat. Vaihe 4. Valitse sisältö nähdäksesi aiemmin ostetut teemat.

Vaihe 4. Valitse sisältö nähdäksesi aiemmin ostetut teemat.

Huomaathan: Sovellusluettelon näyttäminen ja lataaminen voi olla rajoitettua, jos sovellus ei tue asiakkaan nykyistä laitetta tai jos sovelluksen tarjoaminen on lopetettu myyjästä johtuvista syistä.

Toiseen laitteeseen ostetut (asennetut) teemat voi ladata uudelleen ilmaiseksi ja yhden ostoksen voi ladata enintään 10 laitteeseen käyttämällä samaa Samsung-tiliä Galaxy Themes -sovelluksessa.

Huomaathan: Sisältöä ei välttämättä voi ladata uudelleen, jos myyjä on lopettanut sen tarjoamisen ja laitetta/käyttöjärjestelmää on vaihdettu, sovelluksessa on sisäisiä vakavia virheitä tai muusta syystä.

Ostetut (asennetut) teemat voi ladata uudelleen ilmaiseksi ja yhden ostoksen voi ladata enintään 10 laitteeseen käyttämällä samaa Samsung-tiliä Galaxy sovelluksessa.

Sovelluksen saatavuus riippuu sen myyjästä ja maa- ja laitekohtainen saatavuus voi vaihdella. Tiettyjen sovellusten saatavuus voi vaihdella maittain tai laitteittain.

Jos et löydä sovellusta, jota haluat käyttää, ota yhteys Galaxy Themes -tukeen.

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja napauta alalaidasta "Valikko"-kuvaketta (kolme pistettä). Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja napauta alalaidasta "Valikko"-kuvaketta (kolme pistettä).

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja valitse "Valikko".

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta oikealla ylhäällä. Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta oikealla ylhäällä.

Vaihe 2. Napauta Asetukset-kuvaketta.

Vaihe 3. Tarkista, onko laitteesi yhteensopiva, valitsemalla "Ota yhteyttä". Vaihe 3. Tarkista, onko laitteesi yhteensopiva, valitsemalla "Ota yhteyttä".

Vaihe 3. Tarkista, onko laitteesi yhteensopiva, valitsemalla "Ota yhteyttä".

Vaikka poistaisit teeman, ostetut teeman voi ladata kirjautumalla Samsung-tilillä.

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja napauta alalaidasta "Valikko"-kuvaketta (kolme pistettä). Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja napauta alalaidasta "Valikko"-kuvaketta (kolme pistettä).

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja valitse "Valikko".

Vaihe 2. Valitse "Ostettu sisältö". Vaihe 2. Valitse "Ostettu sisältö".

Vaihe 2. Valitse "Ostettu sisältö".