Miten pelin optimoinnin asetuksia voi muuttaa?

Yksi Gaming Hub -toiminnon kohokohtia on Game Booster. Se optimoi pelaamisen antamalla sinun päättää, mitkä asetuksistasi saavat eniten tehoa, jotta saat kaiken irti jokaisesta pelistä.

Puhelimen näyttö ja "Gaming Hub" -valikkonäyttö.

Pelin optimointiasetukset

•  Suorituskyky: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat mahdollisimman optimoidun pelikokemuksen, mutta muista, että tämä vaihtoehto käyttää akun virtaa muita tiloja nopeammin.
  • Vakio: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat loistavan tasapainon pelin suorituskyvyn ja akun käytön välillä.
  • Akun säästäjä: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat rajoittaa joidenkin toimintojen suorituskykyä ja maksimoida samalla akun käytön pelaamisen aikana.

Huomaathan: Jos haluat piristää pelikokemustasi, suosittelemme valitsemaan "Suorituskyky"-tilan.

Muuta optimointiasetuksia Gaming Hub -sovelluksessa

Napauta "Lisää" -valikkoa "Gaming Hub" -aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan "Game Booster". Napauta "Lisää" -valikkoa "Gaming Hub" -aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan "Game Booster".

Vaihe 1. Napauta "Lisää" -valikkoa "Gaming Hub" -aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan "Game Booster".

Napauta "Pelin optimointi". Napauta "Pelin optimointi".

Vaihe 2. Napauta "Pelin optimointi".

Valitse pelin optimointi, jota haluat käyttää. Valitse pelin optimointi, jota haluat käyttää.

Vaihe 3. Valitse pelin optimointi, jota haluat käyttää.

Huomioithan:

• Jos Gaming Hub -versiosi on alle 7.0, "Lisää" -valikko sijaitsee Gaming Hubin aloitusnäytön oikeassa alakulmassa.
  • Tämä ominaisuus ei ehkä ole tuettu joillakin malleilla.