Sovellusten lisääminen ja poistaminen Samsung Kids -sovelluksesta

Joskus sinun on poistettava sisältöä laitteestasi, jotta saat lisää tilaa Samsung Kids -sisällölle tai ohjelmistopäivityksille. Sovellusten poistaminen on helppoa milloin tahansa, jos tarvitset lisää tilaa. Jos sinulla on jo riittävästi tilaa, sovellusten lisääminen Samsung Kids -sovellukseen on yhtä helppoa.

Samsung Kids -päänäyttö ja sovellukset.

Sovellusten lisääminen ja poistaminen Samsung Kids -sovelluksesta

Vaihe 1. Napauta lisää-valikkoa aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Muokkaa aloitusnäyttöä". Vaihe 1. Napauta lisää-valikkoa aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Muokkaa aloitusnäyttöä".

Vaihe 1. Napauta lisää-valikkoa aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Muokkaa aloitusnäyttöä".

Vaihe 2. Kirjoita PIN-koodi. Vaihe 2. Kirjoita PIN-koodi.

Vaihe 2. Kirjoita PIN-koodi.

Pour ajouter des applications, appuyer sur le bouton Ajouter [+] en haut à droite. Pour ajouter des applications, appuyer sur le bouton Ajouter [+] en haut à droite.

Vaihe 3. Lisää sovelluksia napauttamalla lisää [+] -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 4. Lisää haluamasi sovellukset. Vaihe 4. Lisää haluamasi sovellukset.

Vaihe 4. Lisää haluamasi sovellukset.

Vaihe 5. Poista sovelluksia painamalla pitkään sovelluskuvaketta ja valitsemalla "Poista". Vaihe 5. Poista sovelluksia painamalla pitkään sovelluskuvaketta ja valitsemalla "Poista".

Vaihe 5. Poista sovelluksia painamalla pitkään sovelluskuvaketta ja valitsemalla "Poista".

Vaihe 6. Vahvista muutokset valitsemalla "Tallenna". Vaihe 6. Vahvista muutokset valitsemalla "Tallenna".

Vaihe 6. Vahvista muutokset valitsemalla "Tallenna".

Uusien sovellusten lataaminen

1 Napauta lisää-valikkoa aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa ja valitse "Lapsilukko".
2 Kirjoita PIN-koodi.
3 Valitse "Lapsilukko"-valikosta "Hanki lisää sovelluksia Samsung Kids -sovellukseen".
4 Valitse Galaxy Store -sovelluskaupasta haluamasi sovellukset ja lataa ne.

Sovellusten asentamisen jälkeen voit lisätä kuvakkeen "Aloitus"-näyttöön edellisten vaiheiden mukaisesti.