Luottokortin tai pankkikortin lisääminen Samsung Wallet -sovellukseen

Jos haluat hyödyntää kaikki Samsung Wallet -sovelluksen edut, on erittäin tärkeää, että lisäät luotto- ja/tai pankkikorttisi sovellukseen, jotta voit suorittaa kaikki maksut kätevästi, nopeasti ja turvallisesti.

Kuva Samsung Pay -sovelluksen Lisää kortti -valikosta.

Jos haluat lisätä kortin Samsung Wallet -sovellukseen, toimi seuraavasti:

1 Avaa sovellus ja ota kamera käyttöön. Sovellus pyytää sinua kohdistamaan sen luotto- tai pankkikortin etupuoleen. Sovellus tunnistaa kortin numeron ja vanhentumispäivän ja sinun on lisättävä CVV-koodi (3 tai 4 numero kortistasi riippuen) ja nimesi samalla tavalla kuin se on kortissa. Voit syöttää kortin tiedot, mukaan lukien kortin numeron ja vanhentumispäivän, myös manuaalisesti valitsemalla alalaidasta "Syötä kortti manuaalisesti", kun sovellus pyytää sinua kohdistamaan kameran korttiin.

Huomaathan: Vaadittavat tiedot voivat vaihdella maasi ja kortin tarjoajan mukaan, joten lisää kortin tiedot noudattamalla Samsung Wallet -sovelluksen antamia ohjeita.

2 Valitse "Seuraava" ja odota, että sovellus varmentaa korttisi. Sen jälkeen sinun on hyväksyttävä pankkisi käyttöehdot, jos ne tulevat näkyviin.
3 Sinua pyydetään varmistamaan korttisi. Valitse mikä tahansa näytössä olevista varmennusmenetelmistä (ne riippuvat pankistasi ja/tai kortin tarjoajasta) ja viimeistele varmennus noudattamalla sovelluksen antamia ohjeita. Sinun ehkä myös allekirjoitettava kortti. Tee se piirtämällä näytössä näkyvään ruutuun.
4 Voit lisätä muita kortteja napauttamalla pluskuvaketta (+) Samsung Wallet -sovelluksen päänäytössä.

Huomaathan: Samsung Pay -sovelluksessa näkyvä kortti ei välttämättä vastaa fyysistä korttiasi. Siinä tapauksessa Samsung Pay käyttää graafista versiota kortistasi. Voit varmistaa, että korttisi tiedot ovat oikein, tarkistamalla kortin verkoston (Visa, MasterCard tai American Express), kortin myöntäjän (esim. Nordea, Osuuspankki tai Danske Bank) ja kortin neljä viimeistä numeroa. Voit myös jatkaa fyysisten korttiesi käyttämistä, vaikka poistaisit ne Samsung Pay -sovellusta. Jos haluat sulkea korttisi, ota yhteys kortin myöntäjään.