Tarvitseeko teeman lataamiseen Samsung-tilin?

Jotta voit ladata teeman Galaxy Themes -sovelluksesta, sinun on kirjauduttava sovellukseen Samsung-tilillä. Voit kirjautua myös toisella Samsung-tilillä, jos sinulla ei ole omaa tiliä.

Näyttökuva Galaxy Themes -teemasta ja "Lataa"-painikkeesta.

Galaxy Themes -sovellukseen Samsung-tilillä

Jotta voit ladata teeman, sinun on kirjauduttava Galaxy Themes -sovellukseen käyttämällä Samsung-tiliä:

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä. Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta näytön alalaidassa. Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta näytön alalaidassa.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta oikeassa alakulmassa. Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta oikeassa alakulmassa.

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa. Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 5. Valitse "Samsung-tili". Vaihe 5. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 5. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 6. Anna tässä näytössä Samsung-tilin kirjautumistiedot. Vaihe 6. Anna tässä näytössä Samsung-tilin kirjautumistiedot.

Vaihe 6. Anna Samsung-tilin kirjautumistiedot.

Lisätietoja Samsung-tilistä

Kyllä. Jos haluat kirjautua Galaxy Themes -sovellukseen toisella tilillä, kirjaudu ulos nykyiseltä Samsung-tililtä ja kirjaudu uudelleen haluamallasi tilillä.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä. Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 1. Paina pitkään Galaxy-laitteen aloitusnäyttöä.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta näytön alalaidassa. Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta näytön alalaidassa.

Vaihe 2. Napauta "Themes"-kuvaketta.

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä. Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 3. Napauta "Valikko"-kuvaketta aloitusnäytössä.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa. Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 4. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 5. Valitse "Samsung-tili" näytön ylälaidassa. Vaihe 5. Valitse "Samsung-tili" näytön ylälaidassa.

Vaihe 5. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 6. Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa. Vaihe 6. Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa.

Vaihe 6. Valitse "Kirjaudu ulos".

Vaihe 7. Valitse uudelleen "Kirjaudu ulos" näytön oikeassa alalaidassa. Vaihe 7. Valitse uudelleen "Kirjaudu ulos" näytön oikeassa alalaidassa.

Vaihe 7. Valitse "Kirjaudu ulos" uudelleen.

Vaihe 8. Anna kirjautumistietosi ja valitse "OK" näytön alalaidassa. Vaihe 8. Anna kirjautumistietosi ja valitse "OK" näytön alalaidassa.

Vaihe 8. Anna kirjautumistietosi ja valitse "OK".

Vaihe 9. Valitse "Samsung-tili" näytön ylälaidassa. Vaihe 9. Valitse "Samsung-tili" näytön ylälaidassa.

Vaihe 9. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 10. Anna Samsung-tilin kirjautumistiedot. Vaihe 10. Anna Samsung-tilin kirjautumistiedot.

Vaihe 10. Anna Samsung-tilin kirjautumistiedot.

Huomaathan: Jos Samsung-tiliin, josta kirjaudut ulos, on liitetty tietoja (esimerkiksi Samsung Cloud, Samsung Pay tai muuta), ne poistetaan laitteesta.

Jos et muista Samsung-tiliäsi ja salasanaasi, löydät tunnuksesi tai voit palauttaa salasanasi Samsung-tilillä.

Kirjauduttuasi Galaxy Themes -sovellukseen, voit vaihtaa salasanasi seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Galaxy Themes -sovellus ja valitse "Valikko" oikeasta alalaidasta. Vaihe 1. Avaa Galaxy Themes -sovellus ja valitse "Valikko" oikeasta alalaidasta.

Vaihe 1. Avaa "Galaxy Themes" ja valitse "Valikko".

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa. Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili". Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 3. Valitse "Samsung-tili".

Vaihe 4. Valitse "Suojaus ja yksityisyys". Vaihe 4. Valitse "Suojaus ja yksityisyys".

Vaihe 4. Valitse "Suojaus ja yksityisyys".

Vaihe 5. Valitse "Salasana". Vaihe 5. Valitse "Salasana".

Vaihe 5. Valitse "Salasana".

Tässä näytössä voit vaihtaa salasanasi valitsemalla "Vaihda". Anna uudet kirjautumistietosi ja valitse "Tallenna".

Huomaathan: Jos vaihdat salasanasi, sinut kirjataan ulos kaikista Samsung-tiliisi liitetyistä laitteista. Sinun on kirjauduttava näihin laitteisiin, jotta voit synkronoida yhteystiedot, SmartThings-sovelluksen, Samsung Pass -toiminnon ja muut sovellukset.