Voiko Galaxy Themes -teemasta saada korvauksen?

Galaxy Themes -sisältö on digitaalista sisältöä. Korvauksen vaatimiseen on oltava hyväksytty syy.

Kuva "Galaxy Themes" -näytöstä.

Yleensä ostettua teemaa ei voi peruuttaa tai siitä ei voi saada korvausta, kun lataaminen on aloitettu. Jos ostamasi sisältö poikkeaa ilmoitetusta tai mainostetusta, tai jos se on toteutettu eri tavalla kuin ehdoissa on määritetty, voit peruuttaa oston 30 päivän kuluessa ostopäivästä.

Huomaathan: Tee osto vasta, kun olet varma, että haluat sisällön.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin seuraavasti:

Vaihe 1. Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-kuvaketta oikealla. Vaihe 1. Avaa Galaxy-teemat ja napauta "Valikko"-kuvaketta oikealla.

Vaihe 1. Avaa kuvake ja valitse Galaxy Themes -päänäytössä "Valikko".

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta näytön oikeassa ylälaidassa. Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta näytön oikeassa ylälaidassa.

Vaihe 2. Napauta asetuskuvaketta Galaxy Themes -valikon oikeassa yläkulmassa.

Vaihe 3. Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa. Vaihe 3. Valitse "Ota yhteyttä" näytön alalaidassa.

Vaihe 3. Valitse "Ota yhteyttä".

Lue seuraavat varotoimet liittyen tilauksen poistamiseen tai peruuttamiseen:

• Kun asiakas poistaa, peruuttaa tai lopettaa ostosopimuksen, korvausajan korko määritetään sovellettavien lakien mukaisesti (kuluttajasuoja sähköisessä kaupankäynnissä jne.).
  • Myyjä rekisteröi Galaxy Store -sovelluskauppaan toimitetun sisällön. Samsung Electronics Co., Ltd. tarjoaa ainoastaan välitysjärjestelmän eikä ole vastuussa tuotteen sisällöstä tai rekisteröinnistä.
  • Jos alaikäinen henkilö haluaa ostaa sovelluksen, siihen vaaditaan hänen laillisen huoltajansa suostumus. Jos kaupankäynti tapahtuu ilman laillisen huoltajan suostumusta, alaikäinen henkilö tai laillinen huoltaja voi peruuttaa oston.
  • Vaihdoissa, palautuksissa, takuissa ja asiakasvahinkojen korvausten käsittelyssä sovelletaan asianmukaisia sisällön käyttäjän suojan ohjeita, ellei ehdoissa ja tuotetiedoissa muuta mainita.