Galaxy SmartTag+

Galaxy SmartTag+ -jäljittimen voi kiinnittää avaimiin, lompakkoon ja muihin henkilökohtaisiin tavaroihin, jotta löydät ne helpommin. Seuraa ilmoitusääntä tai käytä Etsi kameralla -toimintoa (AR-yhteensopivat laitteet).

Galaxy SmartTag+ matkalaukussa.

Muut Galaxy-laitteet voivat auttaa sinua löytämään SmartTag+-jäljittimen. Kun muut Galaxy-laitteet löytävät SmartTag+-jäljittimen, saat ilmoituksen, jossa kerrotaan SmartTag+-jäljittimen likimääräinen sijainti Ilmoita, kun se löytyy -toiminnon avulla.

SmartTag-jäljittimen yhdistämiseen tarvitaan Samsung Galaxy -mobiililaite, johon voidaan asentaa SmartThings-sovellus. SmartTag on yhteensopiva Samsung Android OS 8.0 -version ja sitä uudempien versioiden kanssa. Muita Android-laitteita ja iOS-laitteita ei tueta.

Jotta voit käyttää SmartTag+-jäljittimen Etsi kameralla -toimintoa, tarvitset Galaxy-mobiililaitteen, jossa on Android 11 -versio tai sitä uudempi versio ja joka on UWB-yhteensopiva.

Galaxy SmartTag+ -jäljittimen ominaisuuksia

• Lisää jäljitin tavaroihisi: Avaimet, lemmikit ja laukut.
  • Paikanna käyttämällä Galaxy Find -verkkoa ilman GPS-yhteyttä (Offline-haku).
  • Paikanna laitteita äänen avulla.
  • Pariston kestoaika jopa 100–130 päivää.
  • IP52-suojausluokitus pölyltä ja kosteudelta.
  • AR-haku (UWB).

Huomaathan: Voit muodostaa yhteyden ja seurata laitetta ilman rekisteröitymistä palveluntarjoajalle (sinulle ei aiheudu lisäkustannuksia).

Galaxy SmartTag+ -jäljittimen tekniset tiedot

Description of the characteristics of the Galaxy SmartTag+ and Galaxy SmartTag.

Jako

Galaxy SmartTag+
(ET-T7300)

Galaxy SmartTag

(ET-T5300)

Tuotteen mitat (PxLxS)

3,91 x 3,91 x 0,99 cm

3,91 x 3,91 x 0,99 cm

Tuotteen paino

0,459 oz

0,459 oz

Muisti

512KByte/128KByte

512KByte/128KByte

Bluetooth®-profiilit

5.0 (vain BLE)

5.0 (vain BLE)

GPS

Paristo

Vaihdettava CR2032

Vaihdettava CR2032

Vedenkestävä

IPS2

IPS2

Painikkeet

1 painike

1 painike