Sådan skal du gøre, hvis din Samsung Galaxy-enhed slukker uventet

Det kan være ubelejligt og frustrerende, når din Galaxy-enhed slukker uventet, især hvis du er midt i at bruge den. Følg denne vejledning for at identificere, hvad der får din enhed til at slukke, og hvordan du kan forhindre, at det sker igen.

En person, der holder en Galaxy-enhed vandret med begge hænder med skærmen slukket.

1. Luk apps, der bruger mest batteri
Hvis din Galaxy-enhed har lavt batteri, kan apps, der kræver mere strøm, tvinge den til at slukke uventet.

• Luk apps
Startskærm. Startskærm.

Trin 1. Tryk på knappen Seneste.

Nyligt åbnede apps. Nyligt åbnede apps.

Trin 2. Swipe op på skærmen for at lukke en app.

• Indstil grænser for baggrundsforbrug
Indstillinger for startskærm. Indstillinger for startskærm.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Batteri.

Indstillingsskærm for Batteri. Indstillingsskærm for Batteri.

Trin 2. Tryk på Se detaljer.

Liste over apps, der bruger batteri. Liste over apps, der bruger batteri.

Trin 3. Vælg en app fra listen for at se detaljer om batteriforbrug.

Oplysninger om Batteriforbrug. Oplysninger om Batteriforbrug.

Trin 4. Tryk på kontakten for at aktivere Grænser for baggrundsforbrug.

Bemærk: Opdateringer og meddelelser kan blive forsinket, hvis du aktiverer grænser for baggrundsforbrug.

2. Tjek strøm- eller sideknapperne

• Fjern eventuelle covers eller tilbehør, der kan dække enhedens knapper.

• At trykke på en bestemt tastekombination i mere end 5 sekunder vil slukke enheden.

• Tjek strøm- eller sideknapperne for at sikre, at de bevæger sig uhindret. Når du trykker på knapperne, skal du høre en lille, men tydelig kliklyd.

• Hvis en tast sidder fast, kan det få batteriet til at drænes hurtigt, fordi skærmen ofte tændes og slukkes.

3. Oplad enheden med en Samsung-oplader

For at undgå strøm- og opladningsproblemer anbefales det at bruge en original Samsung-oplader og et originalt USB-kabel til at oplade din Samsung Galaxy-enhed.

Funktionen Auto-genstart hjælper med at holde din Samsung Galaxy-enhed i god stand ved at genstarte din telefon periodisk. Den kan aktiveres og deaktiveres efter behov og vil kun finde sted, når enheden ikke er i brug.

Indstillinger for startskærm. Indstillinger for startskærm.

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Enhedspleje.

Indstillingsskærm for Enhedspleje. Indstillingsskærm for Enhedspleje.

Trin 2. Tryk på Automatisk optimering.

Indstillinger for automatisk optimering. Indstillinger for automatisk optimering.

Trin 3. Tryk på Auto-genstart.

Indstillinger for auto-genstart. Indstillinger for auto-genstart.

Trin 4. Tryk på kontakterne for at aktivere eller deaktivere funktionen Auto-genstart og indstille en tidsplan.

1. Åbn menuen for strøm.

• På enheder med en standard tænd/sluk-knap, tryk og hold tænd/sluk-knappen nede, indtil Sikker tilstand vises.

• På enheder uden en tænd/sluk-knap, skal du følge instruktionerne nedenfor:
Samsung Galaxy Hurtigpanel. Samsung Galaxy Hurtigpanel.

Trin 1. Swipe ned på skærmen to gange for at åbne Hurtigpanel > Tryk på Strøm-ikonet.

Strømalternativer. Strømalternativer.

Trin 2. Tryk længe på Sluk-knappen.

Skærmen sikker tilstand. Skærmen sikker tilstand.

Trin 3. Tryk på Sikker tilstand.

2. Brug telefonen til at afgøre, om problemet er løst. Hvis telefonen fungerer normalt, er en nyligt installeret app sandsynligvis årsagen til problemet.

• Hvis problemet er blevet løst, mens du er i Sikker tilstand: du bør afinstallere nyligt installerede apps.

• Hvis problemet forbliver, mens du er i Sikker tilstand: du skal muligvis lave en aftale med et Samsung servicecenter.

3. Genstart enheden for at vende tilbage til normal driftstilstand.