Lås din Samsung Galaxy op med en tidligere skærmlåsningsmetode

Galaxy-enheder har en funktion, der giver dig mulighed for at låse skærmen op ved at bruge en tidligere skærmlåsningsmetode, når du har glemt eller mistet dine nuværende midler (PIN-kode, adgangskode eller mønster) til at låse din enhed op med.

Et skærmlåsningsmønster på en Galaxy-enhed.

Bemærkninger:

• Oplåsningsfunktionen ved hjælp af den tidligere skærmlåsningsmetode (PIN-kode, adgangskode eller mønster) understøttes på Galaxy-modeller, der er udstyret med One UI 6.1 eller senere.
  • Denne funktion kan kun bruges én gang pr. skærmlåsningstype efter ændring af din PIN-kode, adgangskode eller mønster.
  • Efter ændring af din PIN-kode, adgangskode eller mønster til skærmlåsning, gemmes de tidligere skærmlåsningsdata i 72 timer og slettes derefter.

Indstillingen "Glemt PIN-kode/Adgangskode/Mønster" på låseskærmen aktiveres efter 5 eller flere mislykkede forsøg på at låse enheden op. Efter brug af funktionen "Glemt PIN-kode/Adgangskode/Mønster" vil yderligere forsøg ikke være tilladt, hvis den tidligere låsemetode indtastes forkert 3 gange.

Skærm med link til gendannelse af låseskærm. Skærm med link til gendannelse af låseskærm.

Trin 1. Tryk på Har du glemt pinkoden? når linket vises.

* Linket vil henvise til din skærmlåsningstype.

Låseskærm til taltastatur. Låseskærm til taltastatur.

Trin 2. Indtast en tidligere PIN-kode > Tryk på OK.

Skærm indeholdende skærmlåsningstyper. Skærm indeholdende skærmlåsningstyper.

Trin 3. For at ændre din nuværende låseskærm, skal du vælge en skærmlåsningstype.

Skærm til oprettelse af ny PIN-kode, adgangskode eller mønster. Skærm til oprettelse af ny PIN-kode, adgangskode eller mønster.

Trin 4. Indtast din nye PIN-kode, adgangskode eller mønster > Tryk på Fortsæt.

Skærm til verificering af ny PIN-kode, adgangskode eller mønster. Skærm til verificering af ny PIN-kode, adgangskode eller mønster.

Trin 5. Indtast din nye PIN-kode, adgangskode eller mønster igen > Tryk på OK.

Hvis du ikke ønsker at gemme den tidligere låsningsmetode (PIN-kode/adgangskode/mønster), skal du følge instruktionerne for at slette den.

Indstillinger for startskærm Indstillinger for startskærm

Trin 1. Åbn Indstillinger > Tryk på Låseskærm og AOD.

Skærmen Låseskærm og AOD. Skærmen Låseskærm og AOD.

Trin 2. Tryk på Indstillinger for sikker lås > Indtast din PIN-kode, adgangskode eller mønster.

* Knappen Indstillinger for sikker lås vises kun, hvis du har indstillet et mønster, adgangskode eller PIN-kode til låseskærmen.

Skærmen Indstillinger for sikker lås. Skærmen Indstillinger for sikker lås.

Trin 3. Tryk på Slet tidligere pinkode.

* Valgmuligheden Slet for det gamle mønster, adgangskoden eller PIN-koden vises forskelligt afhængigt af den aktuelt indstillede skærmlåsningsmetode.

Pop op-vindue med mulighed for at slette det tidligere skærmlåsningsmønster. Pop op-vindue med mulighed for at slette det tidligere skærmlåsningsmønster.

Trin 4. Tryk på Slet.